Facebook

Beoordelingen van De Wachtkamer Groningen

Recente recensies van De Wachtkamer Groningen

4 sterren na 177 reviews

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kaassoufle was te zout.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en lekker gegeten.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snel bezorgd,em van hele goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en bertaal baar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

afgehaald op afgesproken tijdstip met zorg bereid alles was top!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Patat en berehap stonden klaar toen ik het kwam halen. Smaakte goed, alleen had wel wat meer zout over de patat gemogen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste cafetaria van Groningen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke quattro formaggio pizza! Echt top.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

good quality for money

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Al vaker hier besteld maar elke keer is het weer een teleurstelling. Het eten is gewoon niet lekker. Nuchter of zelfs na flink wat biertjes. Nog geen een keer van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi. zag er lekker uit, wei jammer dat het vlees, koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was koud en de bamischijf viel uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Je betaalt 3eu voor een zak chips waarvan ze je laten denken dat ie 225gr is, maar is maar 175 gr. Bezorger was amazing. Hij maakte alles goed.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De penne alforno was heerlijk en de bezorging was snel. Alleen het broodje wat er bij was, smaakte oud en klef, kon niet eens herkennen wat het was. Het was geen Turks-brood en ook geen ciabatta, dus ???

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu meerdere malen er eten gehaald/laten bezorgen, over de kwaliteit van het eten is niets te klagen. Maar elke keer als ik online besteld had en het liet bezorgen ging er wel iets mis. De ene keer was het website menu niet gesynchroniseerd met het menu van de wachtkamer. En krijg je een andere Quattro frommage dan je besteld had. 2 e keer hetzelfde probleem, bestel je een pizza zonder paprika maar krijg je wel met paprika. 3e keer de goede pizza, maar helaas lauwkoud. En de bezorger was de cola vergeten. Alle keren er heen gebeld, werd goed opgelost dus daar ben ik blij mee. Mijn tip aan hun is, check de website en je eigen menu. Of pas de website aan. Voor de rest is het eten heel lekker. En elke keer als ik ophaal gaat het wel goed. Dus jammer dat het hier op een beetje mis loopt.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren niet zoals ik ze bij jullie gewend ben (droog, geen kruidensmaak). Misschien ben ik teveel verwend door fabriekshamburgers. Tevens was de helft van de aardappelschijfjes niet te eten, zo slap. Geen succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, snelle levering.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima maar de pindasaus die ze gebruiken is niet lekker. Dit punt mogen ze verbeteren !

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon snel en lekker en vriendelijke bezorger.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet gewend van deze zaak.. de aardappelschijfjes waren klef/ niet goed doorgebakken. ook droop het vleesvet door de verpakking heen en konden we na de maaltijd alles poetsen.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een beetje langer dan normaal. Maar het eten was zeer lekker en nog warm toen het aan kwam

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt iets lekkers fantastisch en je betaald weinig, beter kan het niet. Ik had een pizza met vier kazen besteld, en dacht te hebben gelezen dat hier geen ei bij kwam. Zat er wel op, maar wat ondanks ik het niet had verwacht wel heel lekker vond.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En staan altijd voor de verwachte bezorgtijden voor de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

broodje hamburger was lekker,maar de patat was koud en flatterig.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti was lekker maar niet erg warm.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté !

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De site is niet duidelijk. Er zijn drie opties, contant, ideal en creditcard. Er staat niet 'ter plekke pinnen' bij en dit maakte mij in de war. Nu weet ik het, dus volgende keer gewoon weer vier sterren. Ik hoop wel dat jullie iets met de feedback doen. Lekkere pizza hoor.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste lams schotel van Groningen

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tien met een griffel

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en redelijk snel. Al 4x besteld en altijd prima. Aanrader deze tent

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitsteken en op afsoraak afgehaald. Geweldige prijs en erg lekker ... 👍🐸

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk! De friet daarentegen was helaas heel erg slap en taai.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellling was weer erg goed qua smaak / kwaliteit, maar koud/lauw.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, ruime keuze menu (lekkere toetjes!), zeer klantvriendelijk. Per abuis was mij een verkeerd gerecht geleverd, na even bellen kwam kosteloos het juiste gerecht binnen no-time als nog naar me toe. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg alleen niet het juiste bijgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza op zich, maar al helemaal koud en daar door ook wat droog bij aankomst. Was bijna een half uur te laat; dat vind ik zelf niet zo erg, maar wel zonde dat het dus koud geworden was. Eerste keer hier besteld, maar volgende keer toch weer bij mijn vaste adresje bestellen of halen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Eten was goed en lekker.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelschijfjes waren slap net als de frites

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

doner was heerlijk , alleen de aardappelschijfjes waren behoorlijk klef , dit heb ik kunnen weggooien helaas.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik hou van wachtkamer

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was dit keer volledig koud! Ik ben anders gewend van de wachtkamer! Hier was ik ECHT NIET blij mee. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig ruim binnen de bezorgtijd bezorgd! En ze kijken altijd naar de toelichting van je bestelling, TOP! Het eten is altijd goed warm, ook na bezorging. Zal hier zeker weer bestellen!!

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker en ruim voldoende.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen de aangegeven tijd. Was nog zeer warm en aardige bezorger.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza was lekker, maar de korsten waren half aan het afbrokkelen, dat was wel minder. Normaal gesproken anders gewend.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer, bakje knoflooksaus was vergeten, maar het kipfiletmenu was heerlijk, en de bezorging altijd top!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel te vroeg . Tewijl ik een specifieke tijd had opgegeven. eten van prima kwaliteit

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Op de website bij het Sweet wings menu staat: ‘Sweet wings Menu 8 stuks met een portie friet, een blikje drinken naar keuze, een saus naar keuze en een bakje coleslaw.’ Vervolgens kom ik bij de wachtkamer en krijg ik de bestelling zonder blikje drinken en de saus naar keuze terwijl ik hier nog naar heb gevraagd. Dit zou niet bij het menu zitten kreeg ik te horen. Beetje tegenstrijdig, of menu aanpassen of gewoon hanteren. Het eten was verder wel lekker ondanks dat het naast dat het sweet wings waren alsnog ook erg scherp was.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd vriendelijke bezorger. Lekker warm en heerlijk.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, spareribs mogen nog wat losser van het bot. iets langer koken, heb ze zelf jaren voor een restaurant klaargemaakt. tip dus. maar voor de rest super. Rob

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur patat niet erg warm

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd, maar de pizza was dit keer tegen het koude aan helaas

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte schotel, brood er fraai en lekker bij, mooi opgemaakt bakje sla, lekkere aardappelschijfjes en saus, en een gekoelde wijn, toppie !!!!

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

El forno zo als el forno moet zijn. Lekker broodje erbij. Een hele vriendelijk bezorger..! Precies op de geplande tijd.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pitza was lekker van smaak maar helaas niet warm genoeg en de kip was zeer mals en goed van smaak. Toch even gebeld met het verzoek sneller te leveren omdat dan de pitza warm is als ik hem krijg. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Alles opgelost, ik ben erg tevreden.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk dat het €4,- duurder is geworden! dat terwijl de helft van de tijd de broodjes koud of lauw waren. Teleurstellend! Groeten nr53.

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heeft U mijn verwachtingen overtroffen. De bezorging was 1 uur voor tijd 15 minuten na bestelling. De kwaliteit was uitstekend. Heerlijk eten, de volgende keer weer bestellen. De service was goed en het personeel heel vriendelijk en klantgericht. Een dikke pluim met een 10 en een griffel.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sparribs en aardappelschijfjes

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 4 uur laten bezorgen, bleek dat ze pas om 4 uur open waren en het eten werd pas om kwart voor 5 bezorgd.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele malen besteld hier maar deze keer viel het niet mee... alles was koud of lauw (3 x pizza, 1 x lsagne en 1 x kapsalon). Pizza.'s waren 2 van de 3 te lang gebakken (zwarte verbrande stukken), lasagne was te lang verhit, het aluminium schaaltje was zelfs gesmolten op sommige stukken, hoe krijg je het voor elkaar... niet best dus vanavond, ik ben beter gewend van ze..

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten . Bestelling was er super snel . Kwaliteit van eten erg goed

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke broodjes sucuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd! Heerlijk warm en smaakte uitstekend.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk warm..en echt lekker hmmmm. Hele vriendelijke bezorger..

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sparibs zijn lekker, maar de raspatat van de wachtkamer is echt ranzig.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren helaas bij aankomst niet bepaald warm meer te noemen. Smaak was gewoon prima.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, ik had precies op een rustig moment besteld dus bezorging was zeer snel. Prima ende hete pizza !

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Snelle bezorging

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals hewoonlijk ruim op tijd bezorgt en een vriendelijke bezorgen. Het eten was ruim voldoende en van een heeerlijke kwaliteit. Van mij krijgt U een 10 met een griffel dus uitmuntent.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk eten en ruim voldoende. Het was voor mij de eerste keer dat ik een shoarma box met chicken wing had. Uitstekend van kwaliteit.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

U heb uzelf weer eens een keer overtroven de patat was goed gaar en lekker gekruit. De kip was lekker van smaak goed doorgebakken, jammer dat er geen sterre te vergeven zijn voor Uw brache. Van mij krijg U een 10 met een griffel, voor herhaling vatbaar

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de kebab was heerlijk.. Alleen de shoarma was aangebrand waardoor we meer als de helft weg konden gooien. Verder waren de aardappelschijfjes hard.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speciaal gevraagd om jalapenos en toen zaten er maar 2 schijfjes op

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord uitstekend, heb nog wven telefonisch contaktgehad, daar werd ik keurig netjes te woord gestaan. Binnen 15 minuten had ik de maaltijd in huis. Ik heb heerlijk gegeten met zoals altijd ruim voldoende eten. Een aanrade voor mijn vrienden en kennissen.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de hamburger geen 4,50 waard bestel hem nooit weer de rest was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was heerlijk maar de pizza was lauw en veel zwarte korsten dus viel me tegen

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, ietsje meer Döner had ik wel lekker gevonden maar mag voor de prijs niet klagen. Heb de pizza afgehaald en hij was perfect op tijd klaar.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed belegde broodjes sucuk en heet bezorgd! anders al goed, nu fantastisch!

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de pizza koud maar de kapsalon was zo als altijd heerlijk

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top. Erg fijn dat jullie praktisch altijd open zijn, dat jullie altijd binnen een half uur bezorgen en dat het eten altijd lekker smaakt en nog redelijk tot goed warm is. Al dat en dan nog met een mooie prijs. Chapeau!

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was een half uur te vroeg, maar eten was veel en goed (grote kapsalon) dus niks te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer prima

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen weinig sla bij de shoarma/kip box

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droge patat weinig vlees en salade doner box shoarma

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantasties en lekker

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super lekker maar wel al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas bijna op kamer temperatuur. heel jammer. Vorige keer was het perfect.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

komen hier al jaren.. altijd goed.. en natuurlijk wel eens een foutje.. maar dat word altijd goed hersteld. ben zeer tevreden

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest veel te lang wachten voor het eten er was

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had shoarma met patat met knoflooksaus en salade heerlijk gegegeten bezorging was ook perfect dus zou ik de volgende keer weer eten gaan bestellen het is een aanrader

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza wel lekker maar ook klein

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij de wachtkamer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, makkelijk en lekker warm.

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven afleveren 1615uur. Als het dan 1655 bezorgt word is de lol er wel af.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was gewoon echt goed en de bezorging was ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Heerlijk gegeten

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestellng was snel bezorgd, maar ze belde al dat ze het gene wat wij besteld hadden niet meer hadden. Daarnaast waren ze de sauzen v

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de patat was nog lekker warm! Goed eten en niet duur!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen saus bij de doner. Toen ik daar later over belde was het eerste antwoord 'mijn collega zegt dat hij dat er wel bij heeft gedaan' en pas daarna 'excuses'. Beetje jammer....

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging, de pindasaus is TOP !!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij de wachtkamer snel geleverd goede producten

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij de wachtkamer was snel geleverd

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse spareribs zoals altijd!

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hulde dat jullie afgelopen dinsdag bezorgden!

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het slechte weer toch bezorgen. Echt te gek.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker snel bezorgd. Alleen zat er ongeveer maar de helft van wat ik normaal krijg in de Athene schotel met 4 balkjes brood . Het was wel weer erg lekker maar jammer dat het zo weinig was in tegenstelling tot de vorige keren ..

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd niet aan te bellen, maar mijn mobiel te bellen. Gebeurde netjes

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van 3 pizzas ..binnen 25 minuten ..goedkoop en boven verwachting goed .... voor herhaling vatbaar

, 10-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en nette bezorging. Eten was nog heel warm en goed van smaak.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes zoals altijd :)

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op zich smakelijk, maar de bestelling klopte niet helemaal, patat ipv aardappelschijfjes, knoflooksaus ipv tomaten sambal saus. De roomsaus bij de kip was erg waterig. Voor mij een reden om niet weer te bestellen bij de Wachtkamer.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza met goede snelle vriendelijke bezorging.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed enigste minpunt was ik had een xxl frikadel speciaal besteld en die zat dubbel gevouwen in de zak dat vind ik niet kunnen.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse spareribs binnen een redelijke tijd thuisbezorgd gekregen. Zeker een aanrader!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed. Niks mis mee !!