Facebook

Beoordelingen van De Wachtkamer Groningen

Recente recensies van De Wachtkamer Groningen

4 sterren na 410 reviews

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was warm en snel geleverd. De structuur van de Berehap was erg goed, nog nooit eerder gezien. Ik eet vaak een Berehap op vrijdagavond maar deze was echt pas lekker. Ook de 2 kroketten en bitterballen vond mijn mond lekker!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel thuis, prima op temperatuur en heerlijk vlees, wel beetje jammer dat er vrij veel zwarte stukjes tussen zaten. Heerlijk dat de patat apart zat.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd optijd! En smaakt goed.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is heet bezorgt

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vet dat Patty Brard kwijtgeraakt is zat op mijn turks broodje shoarma...Aan alle kanten lekte er vet uit. Broodje was nat. Mijn maag was het er ook niet eens.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zie geen verbeter punten

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, toen we de pasta kregen, bleken de broodjes te missen. Een dikke teleurstelling. Ook missten we iets van saus door de pasta carbonara, dit was vrij droog. De pasta van de Wachtkamer was wel erg lekker. We zouden de volgende keer niet de carbonara weer bestellen.. ook erg jammer van de broodjes!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heerlijk

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nu echt koud en ook nog iets vergeten

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was doorweekt van vet/olie dus moesten eerst alles schoonmaken alvorens te kunnen eten. Dit mag de bezorger zich aanrekenen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, patat had wel wat meer zout mogen hebben en de lahmacun was een beetje te zacht

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een super héérlijk Calzone besteld. Zoals altijd voortreffelijk ,goed gevuld, en razendsnel bezorgd. TOP,!!!!!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste shoarmazaak van Groningen. De broodje shoarma xl is een aanrader. Veel vlees en knapperig pitabroodjes.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon waren met verbrand vlees

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jullie hebben een auto maar toch 3kwartier telaat en het eten was koud wou je lekker eten met je verjaardag ik vond er niks aan

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cookie dough vergeten en pizza dimama niet conform opgave ( geen pepers)

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en een goede service

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste cafetaria van Groningen. Pizza's, pasta's, lasagne's en snacks bestel ik altijd hier. En het wordt ook nog snel bezorgd. Mijn vaste cafetaria.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel een pizza kaas salami, binnen 15 min zijn ze er. Hele erge dunne pizza wat niet vult, ook nog zonder kaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er weer goed uit

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd. Voldoende kifilet gehad, die was helaas iets droig. Verder pizza en kapsalon waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling incorrect

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzones zijn zó perfect van smaak en voorbereiding, die zijn hier momenteel váste prik! Hélemaal met de kortingsdagen! Dank voor het heerlijke smullen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER héérlijk zijn de Calzones. Kan het iedereen aanraden, goéd gevuld en lekker spicy. Voor herhaling vatbaar.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste cafetaria van Groningen. Met de beste pizza's, pasta's en lasagne's. Ook met een supersnelle bezorging

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Jammer genoeg niet zo rijkelijk belegd als anders.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was ietjes te pittig.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Mooi op tijd en erg lekker (zoals gewoonlijk)

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WAUW! Wat hebben wij genoten van de Basic en Siciliana Calzones van De Wachtkamer. Het was simpelweg smullen geblazen!!! De vegetarische was helaas niet aan mij besteed, kwestie van smaak zeg ik dan. Maar de daarvoor genoemde 2 zijn zéér, zéér zeker voor herhaling vatbaar. Weet je wat, nu ik het er toch over heb, ik denk dat ik maar weer eens ga bestellen via de site :-) :-) :-) #Superb #Calzone #DeWachtkamer #Wachtkamer #Supersnel #SuperService #TevredenKlant #VasteKlant

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreid menu. Vlotte en correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel. Lekker .goed prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizzas zijn echt erg goed, niet een dikke maar een perfecte bodem ook. en super snel geleverd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Heeft Weer Heerlijk Gesmaakt! Dank De Wachtkamer!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, spareribs waren super. Pizza smaakte goed en de doner met sla en patat was ook zalig. De bakjes saus mochten wel ietsje groter, maar wij zijn dan ook echte saus eters☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's, precies op tijd klaar zoals gewenst

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. En ja t eten ook zalig. Kom elke keer toch weer bij de wachtkamer uit . Prijs goed eten goed service goed. Wat wil je nog meer.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet en aardappel schijfjes waren lekker , de kipfilet was helaas erg droog.. bezorging was top, werd goed rekening gehouden met de huidige corona maatregelen

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De pasta wachtkamer met tortellini is een aanrader. Goede prijs, goede smaak en belangrijk; het eten was goed warm. Ook nadat ik het had afgehaald en thuis was; Het eten was nog steeds goed warm en daardoor goed van smaak.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de prijs die er wordt gevraagd vond ik de kapsalon matig. Jammer. Kwam niet heel warm aan, dat terwijl ik op vijf min afstand woon. Kan zijn dat ik op route als laatste aan de beurt kwam. Heb vaker besteld hier maar dan kippenvleugels en die waren overheerlijk maar daar gaat deze recensie niet over.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in deze barre tijden heeft het wederom voortreffelijk gesmaakt!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, pizza's wat flauw van smaak maar verder wel ok

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had wat langer in de oven gekund, was niet heel warm en kaas was ook nog niet echt gesmolten, daarnaast werkte de korting10 code niet waarmee geadverteerd werd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken erg tevreden, bestel zeer regelmatig. De laatste paar keer wat minder, maar nog steeds op het randje van ok, dit al eens aangegeven. Gisteren was de druppel, niet contactloos ondanks aangegeven middels bericht, de wijn warmer dan het eten, eten niet wat besteld was, en dat mocht ruim 90 minuten duren op een maandagavond na 23h. Nog even gebeld na 60 minuten, van joh, zitten we al ergens in de planning, uitermate onvriendelijk aan de telefoon. Sorry jongens, maar dit kan echt niet.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer vond ik het slecht Geen pindasaus Patat koud door een blikje fris die er bovenop lag

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50% van de betelling verkeerd. Raspatat en een satekroket werden gewone patat met 5 mini loempia's. Helaas krijgen we geen 10% korting meer. Normaal altijd alles perfect.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijk bezorger, bestelling was hier 30 minuten vroeg. grote calzone en goeie kapsalon!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste cafetaria en pizzeria van Groningen. Met de snelste bezorging

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was veel te doorgehakten en veel te kleine stukjes vlees dit keer, erg jammer want normaal is het veel beter.ook de portie was veel kleiner dan voorheen. Hopelijk is dit geen voorteken voor de toekomst want voorheen altijd zeer tevreden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.53 uur bericht dat maaltijd is onderweg! Dat heeft dan !/2 uur geduurd!!!??? Waarschijnlijk verkeerd gereden.?? Eten was allemaal koud... wel eens koude patat gehad??? niet te eten..!! In de internet advertentie staat dat je 10% korting krijgt... Ondanks reacties ...NU AL DRIE KEER BESTELD... maar GEEN KORTING !!!! Ze moeten die advertentie wijzigen!! of inderdaad korting geven..!!! Dit is oplichting...!!! AL 25 jaar klant... !!!! wordt GEEN 26 jr..

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger hield zich niet aan de huidige bezorgregels.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was te vet en deeg was niet goed doorbakken. Helft van een van de pizzas was omgeslagen in de doos op aankomst.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime portie sparen ribs. Tip is wel om de opmerkingen te lezen..

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al meer dan 25 jaar vaste klant! Ik heb een notitie/vraag bijgevoegd, Waarom ik geen 10% korting meer krijg? TOTAAL GEEN REACTIE....? Verder commentaar overbodig denk ik..!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Het eten was heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een kapsalon besteld maar ik kreeg een grote friet! Zat helemaal geen vlees in.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang wachten op een bezorging die lauw wordt aangeleverd en waar de döner aan één kant vh bakje ligt en de patat aan de andere. Het is altijd weer een verrassing hoe de kapsalon er uitziet bij de Wachtkamer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grote porties, heel gul met de patat. Burger een beetje smakeloos. Ze waren alleen wel erg laat met de bezorging ookal had ik al anderhalf uur van tevoren besteld. Voor de rest altijd goede service gehad, ook met Casa Nostra.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar ik denk dat jullie beter naar de bezorgtijd moeten kijken. als ik eten bestel voor 20.15 uur dan komt het om 19.15 uur bij mij. dit is al vaker gebeurd. dus hoop dat het de volgende keer beter gaat.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

goed eten, hadden voor 10 over besteld en het was stipt op tijd.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was hard en zag er niet smakelijk uit. Niet gewend van jullie

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vrij snel, alleen jammer dat het broodje kroket en de frikandellen lauw waren. De kaassouflé was wel warm. U kunt mij bereiken op 06-14399405

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Denk dat het druk was gisteren. Alles was lauw en de bezorger was 35 minuten onderweg ipv normaal 15 minuten. Blijf het vreemd vinden dat je GEEN Ras zonder, met mayonaise, pindasaus of stoofvlees kan bestellen. Zowel op de site als in de app.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste x patat koud omdat ze de blikjes drinken in de zelfde tas doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt snelle bezorging en eten was heerlijk!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

. . .

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten erg veel en op tijd bezorgd. Zeker aan te raden.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, knapperige korst en heerlijke zachte en dunne bodem, perfect!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, Lekker, Warm - Top!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de gebakken aardappelen waren goed. Het vlees kon zo de container in, smaakte nergens naar en was niet eens gekruid. Nog nooit zo iets slechts gehad van jullie en de reactie aan de telefoon was nog bedroevender. Bestel bij jullie niets meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd..

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was goed. Had aan gegeven sla apart van het broodje maar zat er toch op en broodje was half uit elkaar gevallen bij het uitpakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer lekker en snel gekregen.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje kebab was heel slap en nat. De rest was goed

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb anderhalf uur op mijn koude eten moeten wachten

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Beide pizza's waren super lekker. Perfecte bodem ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, en lekkere dunne bodem en krokante korst

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, lekker

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier wekelijks ! Prijs kwaliteit is goed ! Ook altijd leuke actie dagen alleen de pizza’S komen soms lauw aan maar ik woon wel in een buiten wijk dus kan ik ergens begrijpen

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren erg droog en hard. Gehakt was erg zout. Alleen maar blik fruit, erg mager voor een pizza van 8 Euro.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was steenkoud toen het aan kwam. Gebruiken jullie wel tassen om het warm te houden?

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, vooral de dunne bodem

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk pasta voor een mooi prijsje afgehaald. Goed warm en veel smaak

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste cafetaria van Groningen. Lekkere schotels en snelle bezorging.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en eten nog warm bij bezorging

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten zoals altijd

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude pizza en patat. Pizxa niet eens gesneden

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd maar voor de eerste keer was het eten bijna koud. Dit hebben we nog nooit gehad terwijl we al vaak bestellen bij de wachtkamer en tot nu toe alles zeer goed was. Ik hoop dat hier iets mee gedaan wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij de ingrediënten van mijn pizza was er iets mis gegaan. Dit is echter met verontschuldiging en het aanbieden van een gratis pizza soepel en professioneel opgelost. Mijn complimenten .....

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed warm

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd. Patatten waren nog goed warm, en goed gekruid ook. Shoarma ook erg lekker. Prima broodje, lekkere saus, goeie salade. Uitstekend!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste cafetaria van Groningen. En een goede bezorgservice. De lamsshoarmschotel is een aanrader.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, jammer dat ze vergeten waren de pizza te snijden

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en snel bezorgd

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben dit keer niet tevreden over het eten. De raspatat proefde en voelde alsof het veel te lang in het vet had gezeten, was hard en heel vettig. De donor broodje smaakte goed, maar er zat weinig groente op de broodje. Een beetje sla en misschien net 4 kleine stukjes tomaat. Niet de kwaliteit wie ik gewend ben.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was snel geleverd en het was lekker

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm, bezorger had z’n dag volgens mij niet... (kan alleen iets van ‘uuuhrch’ ofzo uit... :s

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was lekker, maar jammer dat er nu niet naar de opmerking is gekeken (1 mini zakje mosterd voor 2 kroketten is wel wat weinig).

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Het eten was goed.

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, zeer snel.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkerste burger van heel groningen! Zeker geld waard. Top.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en nog snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry,maar de pizza pikant was koud bij aankomst,de randen van de pizza waren hard,ik denk er over deze ook niet meer bij jullie te bestellen.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE kwaliteit was weer van ouds,alleen vond ik de pizzas wat aan de lauwe kant,vercer was het uitstekend.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nadat de vorige keer dat mijn bestelling was mislukt nu uitstekend en top gedaan van de wachtkamer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed en lekker. Bestelling compleet en lekker warm. Vriendelijke bezorging.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inplaats van aardappelschijfjes kreeg ik frietjes en de sparerib was zo hard als beton. Dit ben ik niet van jullie gewend

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, vooral de knapperige korst.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte maaltijd voor goede prijs en kwaliteit. Bezorging was ook super wordt keurig via mail op de hoogte gehouden dat bestelling onder weg is TOPPIE

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden ons eten om kwart voor 5 besteld en het zou om 6 uur bezorgt worden. Half 7 was het er nog niet, maar eens bellen telefoon wordt niet opgenomen. Kwart voor 7 toch maar heen gegaan. Ze waren pas om 6 uur open gegaan was het excuus want thuisbezorgd.nl vond het niet nodig om helemaal dicht te gaan. Nu was het in de zaak volgens mij wel 50 graden dus voor het personeel nauwelijks te doen. Het was deze dag buiten al bijna 40 graden. Dus volgende keer gewoon dicht gaan en het melden op de site.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet erg diur.en lekker lang open..snelle bezorging!!!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de randen van pizzas te hard gebakken,maar smaakte wel goed.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer van uitstekende kwaliteit,en de bezorging was snel.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig, maar de laatste twee keer kregen we buikpijn. Alsof de kroketten niet in hete olie gebakken zijn. Ook erg lauw. Echt niet lekker en niet gezond. Dat moet niet nog een keer.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat je er ook besteld, alles is van het beste kwaliteit.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel gebracht

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer lekker

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top en snel en vriendelijk !

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister avond eten besteld, was prima op tijd bezorgd! Alleen een ding was niet normaal, de kroketten die waren zuur en zag er heel raar uit! Zelfs in de minihapjes zat een bitterbal die precies zo zuur en raar smaakte. Gelijk alles weggegooid.. misschien tip om even de kroketten en bitterballen na te kijken want ze waren niet om op te eten! Voor de rest waren de andere hapjes héérlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, smaakte goed, snelle bezorging en niet te duur

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende en lekker. Vlotte bezorging door hele vriendelijke bezorger..Top..!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed maar de calzone was verbrand. Het verbrande gedeelte heb ik eruit gesneden.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haal hier al jaren mijn pizza's! Snel en goedkope maar goede pizza's! Altijd goed warm en niet te vet..

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zeer goed,maar bezorging prut,meer als half uur te laat dan beloofd was op u mail.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was best goed,alleen jammer dat de twee pizza's lauw waren. Maar verder niets op aan te merken.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel en warm bezorgd

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

erg droog vergeleken met andere keren dat ik hier besteld heb

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Vannacht een pizza en een kapsalon besteld. Eten is meestal wel goed maar de bezorging viel erg tegen. Wij kozen voor ‘zo snel mogelijk’. Ook was er een optie 01:00, uiteindelijk kwam de bestelling pas om half 2! Aan de deur vroeg ik waarom ze zo laat waren, meneer vroeg of ik boos was waarop ik reageerde dat ik t niet zo leuk vond, hij meldde dat hij het adres niet kon vinden. Bij de bestelling was en een nummer en e-mail adres doorgegeven, had even gebeld! Toen ik dit aangaf werd meneer boos en liep hij weg, ook zei hij dat hij nooit meer op t adres kwam bezorgen. Ik vond dit heel raar gaan, ook was de pizza koud. Heel jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en snel bezorgd

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer van uitstekende kwaliteit,en een snelle bezorging en een aardige bezorger.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ras patat en snacks was lekker warm. De pizza was goed belegd en mooi met korting.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten voor een betaalbare prijs.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed warm en het werd snel bezorgd.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde deze keer langer dan normaal 1:20. Gelukkig was alles wel warm.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk maar koud geleverd

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 3 uur moeten wachten op onze bestelling, dit is de 2de x, wij bestellen nooit weer bij de wachtkamer.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering Broodje Döner was erg lekker. De Pizza was (nog) niet erg warm, dit kan ook niet gezien de snelheid van levering, voordeel is dat de pizza bij het de volgende dag opwarmen uitstekend was

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en alles was lekker warm.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza die ik had besteld was gewoon koud. Niet eens lauw meer maar koud.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat hoort in een zak waar gaatjes in geprikt zijn. Anders krijg je slappe frieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel,ik had gevraagd om heel weinig salade,maar kreeg zo veel salade dat een konijn er jaloers op zou worden. Aangezien ik geen konijn ben,wou ik graag wel heel weinig salada bij mijn volgende bestelling.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer van uitstekende kwaliteit,een aanrader voor anderen. De bezorging was ook snel en uitstekend.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer van goed kwaliteit,en de bezorging was snel.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tantu harde maaltijd, ik heb getjapt alsof ik morgen niet meer ging redden niffauw. Top!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.34 de bestelling gedaan. Om 19.39 de bestelling ontvangen. Heeft dus één uur en 5 minuten geduurd, te gek voor woorden! Eten was ook niet meer lekker warm...! Pita-broodje was klef en NIET GAAR veel te kort gebakken???? Ik ben van de wachtkamer, beter, gewend...

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria/cafetaria van Groningen. Goede kwaliteit en snelle bezorging.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE kwalitei was wel goed,jammer als je vraagd om er heel weinig salade/groenten er bij te doen,en doe er zoveel bij,dat ze denken dat ik misschien wel een konijn kan zijn,vind ik dit zeker geen goede zaak. En toch ben ik een vaste klant van hun. Ze moeten toch beter weten,volgens mij. Dus voor de volgede keer toch even de toelichting/mijn vragen beter lezen.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, superlekker. meestal ook goed op tijd! de wachtkamer is echt geweldig

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg tevreden! Snelle bezorging, nooit iets vergeten: zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en goede bezorging. Prima kwaliteit zo als altijd en voldoende.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, warm en snel geleverd topie

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en warme bezorging, lekkere en ruime portie spareribs en uitzonderlijk goede patat in deze buurt.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker veel goed de bersorger was al binen 15 minuten top

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer van uitstekende kwaliteit,een aanrader voor anderen.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! En zeker leuke acties! Had iets van bolognese bestelt, blijkbaar een pizza terwijl ik een pasta wou, zonder moeite kwamen ze achteraf nog mijn pasta brengen. Altijd super snel ! TOP SERVICE

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kaassoufle was te zout.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en lekker gegeten.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snel bezorgd,em van hele goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en bertaal baar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

afgehaald op afgesproken tijdstip met zorg bereid alles was top!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Patat en berehap stonden klaar toen ik het kwam halen. Smaakte goed, alleen had wel wat meer zout over de patat gemogen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste cafetaria van Groningen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke quattro formaggio pizza! Echt top.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

good quality for money

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Al vaker hier besteld maar elke keer is het weer een teleurstelling. Het eten is gewoon niet lekker. Nuchter of zelfs na flink wat biertjes. Nog geen een keer van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi. zag er lekker uit, wei jammer dat het vlees, koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was koud en de bamischijf viel uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Je betaalt 3eu voor een zak chips waarvan ze je laten denken dat ie 225gr is, maar is maar 175 gr. Bezorger was amazing. Hij maakte alles goed.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De penne alforno was heerlijk en de bezorging was snel. Alleen het broodje wat er bij was, smaakte oud en klef, kon niet eens herkennen wat het was. Het was geen Turks-brood en ook geen ciabatta, dus ???

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu meerdere malen er eten gehaald/laten bezorgen, over de kwaliteit van het eten is niets te klagen. Maar elke keer als ik online besteld had en het liet bezorgen ging er wel iets mis. De ene keer was het website menu niet gesynchroniseerd met het menu van de wachtkamer. En krijg je een andere Quattro frommage dan je besteld had. 2 e keer hetzelfde probleem, bestel je een pizza zonder paprika maar krijg je wel met paprika. 3e keer de goede pizza, maar helaas lauwkoud. En de bezorger was de cola vergeten. Alle keren er heen gebeld, werd goed opgelost dus daar ben ik blij mee. Mijn tip aan hun is, check de website en je eigen menu. Of pas de website aan. Voor de rest is het eten heel lekker. En elke keer als ik ophaal gaat het wel goed. Dus jammer dat het hier op een beetje mis loopt.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren niet zoals ik ze bij jullie gewend ben (droog, geen kruidensmaak). Misschien ben ik teveel verwend door fabriekshamburgers. Tevens was de helft van de aardappelschijfjes niet te eten, zo slap. Geen succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, snelle levering.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima maar de pindasaus die ze gebruiken is niet lekker. Dit punt mogen ze verbeteren !

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon snel en lekker en vriendelijke bezorger.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet gewend van deze zaak.. de aardappelschijfjes waren klef/ niet goed doorgebakken. ook droop het vleesvet door de verpakking heen en konden we na de maaltijd alles poetsen.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een beetje langer dan normaal. Maar het eten was zeer lekker en nog warm toen het aan kwam

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt iets lekkers fantastisch en je betaald weinig, beter kan het niet. Ik had een pizza met vier kazen besteld, en dacht te hebben gelezen dat hier geen ei bij kwam. Zat er wel op, maar wat ondanks ik het niet had verwacht wel heel lekker vond.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En staan altijd voor de verwachte bezorgtijden voor de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

broodje hamburger was lekker,maar de patat was koud en flatterig.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti was lekker maar niet erg warm.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté !

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De site is niet duidelijk. Er zijn drie opties, contant, ideal en creditcard. Er staat niet 'ter plekke pinnen' bij en dit maakte mij in de war. Nu weet ik het, dus volgende keer gewoon weer vier sterren. Ik hoop wel dat jullie iets met de feedback doen. Lekkere pizza hoor.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste lams schotel van Groningen

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tien met een griffel

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en redelijk snel. Al 4x besteld en altijd prima. Aanrader deze tent

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitsteken en op afsoraak afgehaald. Geweldige prijs en erg lekker ... ??

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk! De friet daarentegen was helaas heel erg slap en taai.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellling was weer erg goed qua smaak / kwaliteit, maar koud/lauw.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, ruime keuze menu (lekkere toetjes!), zeer klantvriendelijk. Per abuis was mij een verkeerd gerecht geleverd, na even bellen kwam kosteloos het juiste gerecht binnen no-time als nog naar me toe. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg alleen niet het juiste bijgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza op zich, maar al helemaal koud en daar door ook wat droog bij aankomst. Was bijna een half uur te laat; dat vind ik zelf niet zo erg, maar wel zonde dat het dus koud geworden was. Eerste keer hier besteld, maar volgende keer toch weer bij mijn vaste adresje bestellen of halen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Eten was goed en lekker.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelschijfjes waren slap net als de frites

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

doner was heerlijk , alleen de aardappelschijfjes waren behoorlijk klef , dit heb ik kunnen weggooien helaas.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik hou van wachtkamer

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was dit keer volledig koud! Ik ben anders gewend van de wachtkamer! Hier was ik ECHT NIET blij mee. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig ruim binnen de bezorgtijd bezorgd! En ze kijken altijd naar de toelichting van je bestelling, TOP! Het eten is altijd goed warm, ook na bezorging. Zal hier zeker weer bestellen!!

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker en ruim voldoende.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen de aangegeven tijd. Was nog zeer warm en aardige bezorger.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza was lekker, maar de korsten waren half aan het afbrokkelen, dat was wel minder. Normaal gesproken anders gewend.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer, bakje knoflooksaus was vergeten, maar het kipfiletmenu was heerlijk, en de bezorging altijd top!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel te vroeg . Tewijl ik een specifieke tijd had opgegeven. eten van prima kwaliteit

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Op de website bij het Sweet wings menu staat: ‘Sweet wings Menu 8 stuks met een portie friet, een blikje drinken naar keuze, een saus naar keuze en een bakje coleslaw.’ Vervolgens kom ik bij de wachtkamer en krijg ik de bestelling zonder blikje drinken en de saus naar keuze terwijl ik hier nog naar heb gevraagd. Dit zou niet bij het menu zitten kreeg ik te horen. Beetje tegenstrijdig, of menu aanpassen of gewoon hanteren. Het eten was verder wel lekker ondanks dat het naast dat het sweet wings waren alsnog ook erg scherp was.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd vriendelijke bezorger. Lekker warm en heerlijk.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, spareribs mogen nog wat losser van het bot. iets langer koken, heb ze zelf jaren voor een restaurant klaargemaakt. tip dus. maar voor de rest super. Rob

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur patat niet erg warm

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd, maar de pizza was dit keer tegen het koude aan helaas

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte schotel, brood er fraai en lekker bij, mooi opgemaakt bakje sla, lekkere aardappelschijfjes en saus, en een gekoelde wijn, toppie !!!!

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

El forno zo als el forno moet zijn. Lekker broodje erbij. Een hele vriendelijk bezorger..! Precies op de geplande tijd.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pitza was lekker van smaak maar helaas niet warm genoeg en de kip was zeer mals en goed van smaak. Toch even gebeld met het verzoek sneller te leveren omdat dan de pitza warm is als ik hem krijg. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Alles opgelost, ik ben erg tevreden.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk dat het €4,- duurder is geworden! dat terwijl de helft van de tijd de broodjes koud of lauw waren. Teleurstellend! Groeten nr53.

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heeft U mijn verwachtingen overtroffen. De bezorging was 1 uur voor tijd 15 minuten na bestelling. De kwaliteit was uitstekend. Heerlijk eten, de volgende keer weer bestellen. De service was goed en het personeel heel vriendelijk en klantgericht. Een dikke pluim met een 10 en een griffel.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sparribs en aardappelschijfjes

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 4 uur laten bezorgen, bleek dat ze pas om 4 uur open waren en het eten werd pas om kwart voor 5 bezorgd.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele malen besteld hier maar deze keer viel het niet mee... alles was koud of lauw (3 x pizza, 1 x lsagne en 1 x kapsalon). Pizza.'s waren 2 van de 3 te lang gebakken (zwarte verbrande stukken), lasagne was te lang verhit, het aluminium schaaltje was zelfs gesmolten op sommige stukken, hoe krijg je het voor elkaar... niet best dus vanavond, ik ben beter gewend van ze..

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten . Bestelling was er super snel . Kwaliteit van eten erg goed

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke broodjes sucuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd! Heerlijk warm en smaakte uitstekend.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk warm..en echt lekker hmmmm. Hele vriendelijke bezorger..

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sparibs zijn lekker, maar de raspatat van de wachtkamer is echt ranzig.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren helaas bij aankomst niet bepaald warm meer te noemen. Smaak was gewoon prima.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, ik had precies op een rustig moment besteld dus bezorging was zeer snel. Prima ende hete pizza !

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Snelle bezorging

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals hewoonlijk ruim op tijd bezorgt en een vriendelijke bezorgen. Het eten was ruim voldoende en van een heeerlijke kwaliteit. Van mij krijgt U een 10 met een griffel dus uitmuntent.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk eten en ruim voldoende. Het was voor mij de eerste keer dat ik een shoarma box met chicken wing had. Uitstekend van kwaliteit.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

U heb uzelf weer eens een keer overtroven de patat was goed gaar en lekker gekruit. De kip was lekker van smaak goed doorgebakken, jammer dat er geen sterre te vergeven zijn voor Uw brache. Van mij krijg U een 10 met een griffel, voor herhaling vatbaar

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de kebab was heerlijk.. Alleen de shoarma was aangebrand waardoor we meer als de helft weg konden gooien. Verder waren de aardappelschijfjes hard.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speciaal gevraagd om jalapenos en toen zaten er maar 2 schijfjes op

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord uitstekend, heb nog wven telefonisch contaktgehad, daar werd ik keurig netjes te woord gestaan. Binnen 15 minuten had ik de maaltijd in huis. Ik heb heerlijk gegeten met zoals altijd ruim voldoende eten. Een aanrade voor mijn vrienden en kennissen.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de hamburger geen 4,50 waard bestel hem nooit weer de rest was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was heerlijk maar de pizza was lauw en veel zwarte korsten dus viel me tegen

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, ietsje meer Döner had ik wel lekker gevonden maar mag voor de prijs niet klagen. Heb de pizza afgehaald en hij was perfect op tijd klaar.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed belegde broodjes sucuk en heet bezorgd! anders al goed, nu fantastisch!

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de pizza koud maar de kapsalon was zo als altijd heerlijk

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top. Erg fijn dat jullie praktisch altijd open zijn, dat jullie altijd binnen een half uur bezorgen en dat het eten altijd lekker smaakt en nog redelijk tot goed warm is. Al dat en dan nog met een mooie prijs. Chapeau!

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was een half uur te vroeg, maar eten was veel en goed (grote kapsalon) dus niks te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer prima

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen weinig sla bij de shoarma/kip box

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droge patat weinig vlees en salade doner box shoarma

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantasties en lekker

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super lekker maar wel al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas bijna op kamer temperatuur. heel jammer. Vorige keer was het perfect.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

komen hier al jaren.. altijd goed.. en natuurlijk wel eens een foutje.. maar dat word altijd goed hersteld. ben zeer tevreden

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest veel te lang wachten voor het eten er was

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had shoarma met patat met knoflooksaus en salade heerlijk gegegeten bezorging was ook perfect dus zou ik de volgende keer weer eten gaan bestellen het is een aanrader

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza wel lekker maar ook klein

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij de wachtkamer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, makkelijk en lekker warm.

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven afleveren 1615uur. Als het dan 1655 bezorgt word is de lol er wel af.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was gewoon echt goed en de bezorging was ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Heerlijk gegeten

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestellng was snel bezorgd, maar ze belde al dat ze het gene wat wij besteld hadden niet meer hadden. Daarnaast waren ze de sauzen v

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de patat was nog lekker warm! Goed eten en niet duur!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen saus bij de doner. Toen ik daar later over belde was het eerste antwoord 'mijn collega zegt dat hij dat er wel bij heeft gedaan' en pas daarna 'excuses'. Beetje jammer....

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging, de pindasaus is TOP !!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij de wachtkamer snel geleverd goede producten

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij de wachtkamer was snel geleverd

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse spareribs zoals altijd!

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hulde dat jullie afgelopen dinsdag bezorgden!

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het slechte weer toch bezorgen. Echt te gek.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker snel bezorgd. Alleen zat er ongeveer maar de helft van wat ik normaal krijg in de Athene schotel met 4 balkjes brood . Het was wel weer erg lekker maar jammer dat het zo weinig was in tegenstelling tot de vorige keren ..

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd niet aan te bellen, maar mijn mobiel te bellen. Gebeurde netjes

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van 3 pizzas ..binnen 25 minuten ..goedkoop en boven verwachting goed .... voor herhaling vatbaar

, 10-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en nette bezorging. Eten was nog heel warm en goed van smaak.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes zoals altijd :)

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op zich smakelijk, maar de bestelling klopte niet helemaal, patat ipv aardappelschijfjes, knoflooksaus ipv tomaten sambal saus. De roomsaus bij de kip was erg waterig. Voor mij een reden om niet weer te bestellen bij de Wachtkamer.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza met goede snelle vriendelijke bezorging.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed enigste minpunt was ik had een xxl frikadel speciaal besteld en die zat dubbel gevouwen in de zak dat vind ik niet kunnen.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse spareribs binnen een redelijke tijd thuisbezorgd gekregen. Zeker een aanrader!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed. Niks mis mee !!