Bewertungen von De Wachtkamer Groningen

Neue Beurteilungen

4.0
J.Elsinga
27 Juni 2022

Hallo. Ik had in mijn geval een patat stoofvlees en een XXL fricandel laten bezorgen Hoefde niet heel lang te wachten en nadat ik de melding kreeg via de mail dat de bezorger onderweg was ging er een paar minuten overheen voor de bezorger bij mijn deur was. Vriendelijk en eet smakelijk gewenst en het eten was nog zo warm alsof ik het ter plekke had besteld en zou eten. bijna heet nog en de smaak was prima. Vandaar mijn hoge waardering en service. Top !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Otto Kloosterman
27 Juni 2022

Wil graag geleverd hebben om 18:15 maar komt men het brengen om 17:45 . Daarbij was een deel van het eten bijna koud . Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij de wachtkamer. De bezorger kon alleen maar sorry zeggen toen hij op de kassabon de bezorgtijd van 18:15 las. Jammer maar helaas. Volgende keer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remco
29 Mai 2022

Prima kwaliteit/prijs verhouding, alleen kleine porties en bestelde saus ontbrak

JC
27 Mai 2022

De fricandellen speciaal ,waren weer niet goed gevuld in de ,,naad,, ook was het allemaal niet meer warm

Susan
26 Mai 2022
Esther
23 Mai 2022

De code voor de 10% korting werkte niet, dat was jammer, want ik had een grote bestelling

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjan
1 Mai 2022

Goed en genoeg eten we hebben weer heerlijk gesmuld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed
29 April 2022

Altijd een goede service

van der Noord
23 April 2022

Het kwam een uur te vroeg

Ed
22 April 2022

Eten is anders geworden,is er een andere kok..mis de creatie

Rik
14 April 2022

Netjes op tijd en lekker eten!

C
9 April 2022

Pizza kwam laat en koud, terwijl ik op een paar minuten rijden woon. Pizza zelf was goed na opwarmen

Jvansteinvoorn
8 MĂ€rz 2022

Prijs/ kwaliteit goed. Personeel vriendelijk. Pizza op tijd klaar.

Michel
2 MĂ€rz 2022

Lekker, goedkoop en vlot bezorgd door aardige jongen

Joël
22 Februar 2022

Six pack bier besteld binnen 40 minuten koud aan de deur afgeleverd. Bezorger was relaxed en vriendelijk would order again

C.m. van Duinen Knot
12 Februar 2022

Zeer vlotte levering en heeft prima gesmaakt

Marijke
4 Februar 2022

De kapsalon was heerlijk! Jammer was dat het een half uur te laat bezorgd was, maar dat had misschien met de drukte te maken.

FM S
30 Januar 2022

Goed eten zoals altijd!

David roggen
30 Januar 2022

Top eten ga zo door

Dennis
29 Januar 2022

Stond op zolder toen de bel ging, toen ik bij de trap was werd er al op de deur geramd, toen ik bij de volgende trap was ging mijn telefoon ook al (dit duurde bij elkaar nog geen 20 sec). Ik snap dat je een beetje tempo wilt maken tijdens het bezorgen, maar het kan ook anders. Gelukkig was het eten verder prima :)

Henk
11 Januar 2022
D
9 Januar 2022

Bezorger bracht het eten naar het verkeerde nummer en fietste weg voordat de ontvanger er iets over kon zeggen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rudy
28 Dezember 2021

De kwaliteit was zoals gewoonlijk goed doch de bezorging duurde bijna 1,5 uur, en de opmerking die ik tegenkwam dat men bij vragen bellen kon, wel er was gisteren wel een "werkend" telefoonnummer doch aangesloten op een antwoordapparaat waardoor het een nutteloos ding omdat de vragen, de mijne in ieder geval, dringend was, waar blijft het, het bestelde eten was nog handwarm toen het aankwam, jammer

Sake Holkema
26 Dezember 2021

De bezorger kon ons adres niet vinden. Daardoor kregen we het eten redelijk aan de koude kant

Dennis
25 Dezember 2021

Kwaliteit van het eten was prima, maar de bezorging duurde ontzettend lang en mijn bestelling kwam koud aan. Had tussendoor nog gebeld maar de persoon die de telefoon aannam was op zijn zachtst gezegd onvriendelijk en loog over de bezorger die "net vertrokken zou zijn", want hoe kan mijn voedsel dan 5 minuten later ijskoud aankomen?

Cheesecake lover
16 Dezember 2021

Snelle bezorging en lekker gegeten!

Miqlos
14 Dezember 2021
Alem
14 Dezember 2021

Prima pizza!

Andre
10 Dezember 2021

Kapsalon was weer prima!

N
7 Dezember 2021

Koud niet lekker

Park
4 Dezember 2021

Ik had de schotel shoarma en kip.Had kipshoarma in plaats van varken gevraagd helaas,niet en de kipfilet was er niet bij Aardappelschijfjes waren lauw en de friet van mijn partner ook lauw en Slaap. voor de 23,50 bestel ik bij antalya beter Bestel niet nog een keer, jammer

E.Kleve
3 Dezember 2021

Vllees was goed de pitabroodjes Die was een drama

Anoniem
29 November 2021
AJ Meijer
25 November 2021
Marijn
18 November 2021

Bezorger kwam na 1,5 uur pas. Dit dankzij slechte planning. Fout lag niet bij bezorger.

-
16 November 2021

Dit eerst: ik ben een vaak terugkerende klant bij de wachtkamer en dat zal zeker zo blijven. De bezorging is snel, het eten is goedkoop en zeker te eten. MAAR er zijn vaak problemen; verkeerde bezorging, incomplete bestelling. Ik ontving de bestelling van iemand anders. Deze bestelling werd daarna opgehaald en naar de juiste persoon gebracht en ik kreeg mijn bestelling. Deze bestelling was al geopend en ondertussen koud. Daarnaast was mijn bestelling nog steeds niet compleet. Het werd allemaal afgehandeld maar zoals vaak onnodig gedoe terwijl ik gewoon mijn eten wil.

Yarick
11 November 2021

De pizza's waren snel klaar en heerlijk!

Marijn
6 November 2021

Lekker gegeten en mooi snel bezorgd.

Jesse
1 November 2021

2 pizzas besteld, kwamen 14 minuten later aan. Super!

Marijn
26 Oktober 2021
Marijn
23 Oktober 2021
Marijn
23 Oktober 2021

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten!

AJ Meijer
22 Oktober 2021

Lekker gegeten. Toppie.

Jassi
19 Oktober 2021

Nog steeds de beste pizzeria van Groningen. Lekkere verse ingredienten. Ben inmiddels verhuisd naar een andere wijk, maar nog steeds een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Andre Doddema
19 Oktober 2021

Kapsalon was weer top!

Andre Doddema
12 Oktober 2021

Kapsalon was helemaal goed!

Oostman
11 Oktober 2021

Eten nagenoeg koud. Verkeerde levering en na zeker een uur wachten eindelijk het eten kunnen omruilen! Voorlopig maar niet meer laten bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
10 Oktober 2021

Ik had geen pepers op mijn pizza gevraagd en wat krijg ik wel pepers op mijn pizza .. ik kan niet tegen heet op mijn eten dus weg pizza.

Jaap
6 Oktober 2021

Meest waardeloze kapsalon ooit! En de pizza was verbrand!

De Boer
29 September 2021

Het duurde bijna 2 uur voor mijn bestelling bezorgd werd. Keihard en koud. Niet te vreten

Miqlos
27 September 2021

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
27 September 2021
Lisa
24 September 2021
M.
14 September 2021

Heerlijke burger!

Andre Doddema
13 September 2021

Kapsalon was echt kneiterchill! Beste bak vol, goeie kaas ook, vers groen en ook de rest zeker prima!

Tini
11 September 2021

Super bezorging! 1 ster voor het restaurant omdat ze de fooien in eigen zak steken ipv die aan de bezorgers uit te betalen 1 ster voor bezorging omdat die sterren ook naar de wachtkamer gaan en niet naar de bezorgers De bezorgers zijn te gek, super vriendelijk, letten goed op, geven een glimlach als ze bezorgen en ze letten goed op de bezorg instructie

Tini
11 September 2021

Weer een bestelling waar de bezorger blijkbaar geen fooi krijgt. Ik heb een beoordeling geschreven over de fooi, ik heb het restaurant er een bericht over geschreven en ik heb zelfs bij de opmerkingen een melding gemaakt dat de fooi voor de bezorger is en niet voor de baas. Ik schrijf 1 ster bij bezorging omdat het niet klopt. De bezorger was erg snel, vriendelijk en correct! Wederom een bezorger die fooi loos vertrokken is. Geen cash in huis en ik hoopte zo erg dat hij de ideal fooi wel zou krijgen. Ik heb hem voor volgende keer een extra fooi toegezegd, maar daar heeft ie nu niks aan, zn werk goed gedaan (vriendelijk, rustig, netjes) en er geen extra cent aan overgehouden

Tini
11 September 2021

Bezorging is altijd super vriendelijk en netjes en ze letten ook op de bezorg instructie. Voedsel is prima, geen technisch hoogstandje, maar je krijgt waar je voor betaalt 1 ster omdat ik keer op keer hoor dat de bezorgers geen fooi krijgen. De fooi die je vooraf betaalt gaat in de zak van de baas. Niet oke

Jassi
1 September 2021

Nog steeds de beste pizzeria van Groningen. Ben inmiddels verhuisd naar de andere kant van de stad,en er wordt nog steeds super snel bezorgd. En de pizza's zijn veel beter dan domino's of new york pizza's

Michel
25 August 2021

Dikke prima. Drie lekkere pizza's in 35 naar de andere kant stad. Netjes

Janneke
20 August 2021
A
20 August 2021
Marloes D
18 August 2021

Het eten was goed en na 20 minuten al bezorgd.

Rene
5 August 2021

"Goed genoeg" maar niets om over naar huis te schrijven. Flauwig.

G
4 August 2021

Goed eten, betaalbaar en een prima bezorging

Suze
2 August 2021
JC
2 August 2021

Eerste maal besteld, niet slecht omdat de patat te slap was en de shoarma rol niet krokant

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eric
1 August 2021

Mijn complimenten!! Aan de late kant besteld, en toch netjes geleverd! Heel fijn, dank jullie wel, het was heerlijk, en snel en vriendelijk geleverd! Toppers zijn jullie!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre Doddema
15 Juli 2021

Prima genoten

Harm
12 Juli 2021

Pizza afgehaald 5€, prima prijs kwaliteit verhouding

Marijn
9 Juli 2021

Prima eten en snel bezorgd

Jassi
5 Juli 2021

De beste pizzeria van Groningen. Pizza's met lekkere ingrediënten en goed belegd. En een hele snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. Mijn vaste pizzeria van Groningen.

Jassi
9 Juni 2021

De beste pizzeria van Groningen. Met de beste aanbiedingen.

Melissa
5 Juni 2021
Simon
2 Juni 2021

Pizza was koud, niet eens lauw en kon de wachtkamer niet bereiken.

Andrew Oosthout
27 Mai 2021
..
26 Mai 2021

De bezorger was de drinken vergeten. Er werd vertelt dat gelijk de bezorger er weer aan kwam dit heeft langer dan 20 minuten geduurd. Het was is maximaal tussen de 5 en 10 min. Rijden

Nan
23 Mai 2021

Nieuwe website Maar helaas werkt de korting10 nog steeds niet.

Andre
19 Mai 2021

Prima kapsalon! Met goed gebakken frieten en degelijke knoflooksaus. Voor herhaling vatbaar.

John
18 Mai 2021
Eric
15 Mai 2021

Was weer lekker!! Snel bezorgd, klasse!!

Eric
15 Mai 2021

Was weer lekker!! Snel bezorgd, klasse!!

leen
13 Mai 2021

snelle service

Mariana
13 Mai 2021

Nice Nice Nice, zoals altijd lekker gegeten! Snel bezorgd, prima plek voor een late night snack!

Rene
5 Mai 2021

De shoarma-schotel is echt "een schotel" geworden en dat levert minder goede, enigzins slappe aardappelschijfjes op nu alles bij elkaar zit. Ook geen broodje meer, maar dat is OK.

Jeroen
27 April 2021

Het eten was super goed.

Willem Alexander
27 April 2021

Geen ras patat meer? Opzoek naar een ander dan maar.

P. J. Joosten
14 April 2021

Omdat er weinig tijd was om te eten snel 3 Pizza,s besteld. In de 1e instantie voor 18:30 uur, maar toen ik belde of het ook mogelijk was dat de bestelling zo snel mogelijk kon vanwege werk, kwamen de Pizza,s al om 18:00 uur!! Geweldig wat een Service. Pizza,s waren warm, vers en Lekker!!

Eric
13 April 2021

Lekkere pizza’s gehad!! Snel en kwalitatief goed bezorgd! Top!

Inki
10 April 2021

Het was lekker en snel bezorgd

Dani
3 April 2021

All fine!

Andrew Oosthout
2 April 2021
Andrew Oosthout
30 MĂ€rz 2021

Lekker en snel bezorgd

Eric
28 MĂ€rz 2021

5 sterren gebaseerd op eerdere bestellingen, deze viel wat tegen... het was een beetje koud... ik zag ook dat jullie het vrijwel direct hadden bereid maar de status “onderweg” was wel een half uur tezien... Niet gewend! Maar ik hoop dat het een incident was! Kan gebeuren! We hebben het zelf een beetje warm gemaakt en dus toch nog lekker gegeten! Dank! 5 sterren blijven staan!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joop
22 MĂ€rz 2021

Zeer snelle levering en lekker gegeten. Als het aan mij lag dan deed ik wat meer kruiden op het vlees.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miqlos
21 MĂ€rz 2021
Remko
18 MĂ€rz 2021

Levering duurde vrij lang waardoor de snacks niet erg warm met waren. Bij het bestellen werd gemeld dat ik de code "korting10" moest invullen voor 10% korting. Toen ik dat deed kreeg ik de melding dat dit niet meer geldig was. Op mijn opmerking daarover is geen enkele reactie gekomen.

Rene
17 MĂ€rz 2021

Prima zoals altijd, en ruim genoeg.

Jassi
15 MĂ€rz 2021

De beste shoarmazaak en pizzeria van Groningen. Deze pizza's zijn veel beter dan die domino's, new york pizza's en papa john's

Jassi
15 MĂ€rz 2021

De beste shoarmazaak en pizzeria van Groningen. Ik heb gisteren doner besteld en werd binnen 15 min bezorgd. Vandaag pizza besteld en werd ook binnen 15 min bezorgd. En een super vriendelijke bezorger. Kwaliteit van het eten is goed. Meer dan goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stije
14 MĂ€rz 2021

Had om 0:55 besteld en ze sloten 1:00 dus beetje een rot streek van ons, maar bezorging was alsnog snel en eten was goed.

Eric
1 MĂ€rz 2021

Zoals altijd is het eten lekker! En supersnel bezorgd! Vriendelijke (volgens mij nieuwe) bezorger! Ga zo door zou ik zeggen!!

M. Ahmed
28 Februar 2021

Vandaag een kipschotel speciaal besteld en ze stonden binnen 15 a 20 min. al voor de deur. Erg opmerkelijk gezien het normaal gesproken zeker 45 minuten tot een uur duurt voordat je eten er is (wat eigenlijk vrij normaal is op een zondag). Pas bij het openen van het eten zag ik waarom ze zo snel bij mij waren: - De kip was gewoon overduidelijk overgebleven kip van gisteren (of zelfs eergisteren) in stukjes gesneden en opgewarmd! - De "gebakken" groentes waren half rauw (te kort gebakken omdat de kip al gaar opgebakken werd). - Pita broodje was aan 1 kant verband dus weg moeten gooien. De kip was zo droog en onsmakelijk dat ik het na een paar happen al weg moest gooien. Uiteindelijk alleen maar de aardappeltjes en salade gegeten. Erg jammer, bestel regelmatig bij hun en meestal is het gewoon goed, zo heel af en toe zit er een "missertje" tussen maar dat kan en mag natuurlijk, maar dit was wel erg gortig nu!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margareth
26 Februar 2021

Heerlijke kapsalon

Margareth
24 Februar 2021

Zoals altijd...Zalige puzza

Jory
22 Februar 2021

Very tasty and good portions

Anna
21 Februar 2021

We hebben bijna twee uur gewacht op de bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tessa
16 Februar 2021

Het eten was heerlijk en goed warm en een snelle bezorging! Ook een vriendelijke bezorger. Dankjewel

Anoniem
15 Februar 2021

Snelle bezorging, eten was heerlijk. Heel fijn dat mijn aanpassing in de opmerkingen werd gelezen en aangehouden. Veel restaurants lezen de opmerkingen namelijk niet. 10/10 voor de wachtkamer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margareth
10 Februar 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's😋

leen
9 Februar 2021

Alles was goed behalve het bakje pindasaus koud en zo dun als water

Am
7 Februar 2021

Bijna twee uur moeten wachten op me bestelling en het eten was helemaal koud en heel vettig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Flop
7 Februar 2021

Prima eten heerlijk en op tijd ondanks de sneeuw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Popo
3 Februar 2021

Prima

Jass
1 Februar 2021

Het eten was lekker en optijd klaar

Evelien
27 Januar 2021

Bestelling klopte niet, had 1 raspatat speciaal en normaal speciaal besteld, en kreeg 2 normaal patat speciaal met heel weinig ui. Eten was ook koud ken komen door de afstand

Nanno
27 Januar 2021

Lekker snel en lekker warm

Cis
26 Januar 2021

HeerlijkđŸ€—đŸ€—đŸ€—

Mout
18 Januar 2021
R.wensel
16 Januar 2021

Kapsalon kip was perfect vandaag!

Lex Bakker
14 Januar 2021

Was weer eens goed lekker

Steward
14 Januar 2021

Mijn calzone was zwart/verbrand aan de boven kan en dat duurde een uur voordat jij bezorgd werd. Zijden wel dat ik een nieuwe pizza kreeg de volgende keer.

Anoniem
13 Januar 2021

Op een woensdag laat in de avond besteld. Zou vermoedelijk niet druk moeten zijn maar desondanks duurde het enorm lang voordat het aan kwam. M'n kapsalon was nog maar nauwelijks warm, maar m'n friet was al zo lauw dat ze het echt niet meer te eten was

Sher
12 Januar 2021

Keer op keer teleurstelling, is het niet het eten is het wel de bezorging & hoe ze met je omgaan

TC
10 Januar 2021

Was perfect lijkt wel of het een product verbetering heeft gehad. ( shoarmaschotel) alleen jammer dat ze 1 Knoflooksaus waren vergeten maar het uitstekende eten maakte dat bij deze goed.

Sher
30 Dezember 2020

Het eten smaakte nergens naar. Het zag er harstikke droog uit en super koud Ook kreeg ik de bestelling niet zoals ik gevraagd had & de bezorger was super onbeschoft geen manieren gewoon! Ik bestel hier wekelijks maar dit keer was het zo slecht en bezorger zo inbeschoft ik bestel hier NOOIT MEER!

Jansma
25 Dezember 2020

Het eten was niet meer warm genoeg. Waarschijnlijk kwam dat doordat de bezorger het niet kon vinden

elzinga
24 Dezember 2020

eten was er snel en nog goed heet

Marijn
22 Dezember 2020

Bezorging was mooi op tijd. Beef angus burger erg lekker maar deze was wel erg afgekoeld helaas,. Verder helemaal prima!

Marijn
22 Dezember 2020

Na 1,5 uur was mijn eten er pas. Hartstikke koud. Erg jammer want ik heb ook goede ervaringen met de wachtkamer

Nanni
22 Dezember 2020

Eten was koud

cj
18 Dezember 2020

lekker ,snel en aardige bezorging

Melvin
18 Dezember 2020

Wacht nogsteeds op me chocomelk plus twister .

chris
23 November 2020

zoals altijd dikke prima...super lekker...super snel...aardige bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linde
19 November 2020

Lahmacun was koud en de lasagne was enorm vet. Er ontstond een hele laag olie/vet boven op de lasagne tijdens het eten en het droop er van af aan de bovenkant bij het openen.

Roelie
19 November 2020

Er zaten haren op de pizza

***
19 November 2020
Theo
17 November 2020

Was heerlijk! Goed heet en rijkelijk belegd.

PHW
12 November 2020

Afgelopen dinsdag een bestelling geplaatst en betaald. (ordernummer:MO1968481M8FV21K) Vervolgens duurde het wel erg lang en maar eens gebeld. Er werd herhaaldelijk niet opgenomen en eenmaal terug op de site zou er plots sprake zijn van een verbouwing en was er ook niets meer te bestellen, terwijl enkele minuten daarvoor er net als anders gewoon besteld kon worden. De wachtkamer heeft zelf nog niet de moeite genomen contact op te nemen voor hoe op te lossen, dus zal zelf maar s contact opnemen. In principe altijd prima ervaringen met de wachtkamer en ben benieuwd hoe soepel ze dit gaan oplossen. Wat mij betreft of geld terug, of een tegoed voor een volgende bestelling.

Djamilla
10 November 2020

Had besteld via de site was de wachtkamer niet eens open pff

Dijk
10 November 2020

Ik wil mijn geld terug want hebben niks gekregen en er was niemand bereikbaar en het pand was gesloten

Chris
10 November 2020

Ik heb wel betaald maar niets ontvangen. 9x gebeld maar nummer is buiten gebruik. Geen e-mailadres of andere manier van contact opnemen beschikbaar.

BoZeis
5 November 2020

Het eten was heerlijk! De kruiden over de patat en aardappeltjes zijn een dikke aanrader!!!

Victor
31 Oktober 2020

Waren normaal vrij enthousiast over de Wachtkamer, tot vanavond. Ongeveer twee uur gewacht op ons eten. Kan gebeuren in geval van drukte(?). Maar niemand die de telefoon op neemt? Ongeveer 20 keer geprobeerd maar meteen voicemail. Op Thuisbezorgd stond dat het restaurant niet gesloten was voor bezorging, dus na 2 uur maar de keuze gemaakt iets anders te bestellen. Je raadt het niet, kwartiertje later komt er een bezorger met de bestelling. Bezorger wist natuurlijk van niks en kon niet vertellen waarom het twee uur moest duren om twee patat, kroket en een frikandel te bezorgen, een frikandel die zo verpakt was 😅. Helaas geen wachtkamer meer voor ons..

cj
25 Oktober 2020

de wachtkamer is qua kwaliteit enorm verbeterd. er is genoeg keuze, is niet te duur en de bezorging is aardig en netjes

Frank
21 Oktober 2020

3 calzones besteld en daar erg tevreden over, heerlijke pizza’s die in “no time” bezorgd waren. Top !, bedankt. Mvrgr, Frank.

Floor
20 Oktober 2020
MannekePis
19 Oktober 2020

Ik kon eerder een recensie schrijven dan dat de daadwerkelijke bestelling was bezorgt. Kan er mee te maken hebben dat het op een zondag was maar ik heb 4 uur moeten wachten. De communicatie over de lange bezorgtijd was niet optimaal. De bezorger had wel een vriendelijke glimlach.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Huesken
18 Oktober 2020

Alles weer prima. Alleen de pindasaus was zuur. Volgende keer beter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeniffer
17 Oktober 2020

Broodje van de shoarma was aangebrand daardoor keihard heb niet lekker gegeten. Patat was wel lekker

Lolita
16 Oktober 2020

Goeie en snelle bezorging

Wesley
15 Oktober 2020
jj
14 Oktober 2020

Vlammetjes waren niet goed, de rest van de bestelling was top.

Alex
8 Oktober 2020
NietGewacht
6 Oktober 2020

Bestelling geplaatst op maandagavond om 19:00, om op te halen om 19:30. Bestelling lag klaar bij binnenkomst om 19:30. Bestelling was compleet, pizza was warm bij thuiskomst, het blikje drinken koud. De pizza was wel aardig, knoflooksaus was goed. Zeker gezien de prijs op maandag, kom ik hier nog wel eens terug.

Jassi
4 Oktober 2020

De beste shoarmazaak van Groningen. De broodje shoarma xl is een aanrader. Een super snelle bezorging en een mega vriendelijke bezorger. Dit is mijn vaste shoarmazaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marja
2 Oktober 2020
Fiona
29 September 2020

food is not very warm anymore but delivery guy is very friendly! and also super fast! :) yummy food

Tonnie
19 September 2020

De bestelling was warm en snel geleverd. De structuur van de Berehap was erg goed, nog nooit eerder gezien. Ik eet vaak een Berehap op vrijdagavond maar deze was echt pas lekker. Ook de 2 kroketten en bitterballen vond mijn mond lekker!

Niki
15 September 2020

Snel thuis, prima op temperatuur en heerlijk vlees, wel beetje jammer dat er vrij veel zwarte stukjes tussen zaten. Heerlijk dat de patat apart zat.

Kröger
4 September 2020

Heerlijk

Tim
29 August 2020

Altijd optijd! En smaakt goed.

Tineke Klompstra
28 August 2020

Alles is heet bezorgt

Dmcinfra
23 August 2020
basz
21 August 2020

Het vet dat Patty Brard kwijtgeraakt is zat op mijn turks broodje shoarma...Aan alle kanten lekte er vet uit. Broodje was nat. Mijn maag was het er ook niet eens.

Lex Bakker
20 August 2020

Ik zie geen verbeter punten

Bruinsma
14 August 2020
abcdef
13 August 2020
Marilene
12 August 2020

Helaas, toen we de pasta kregen, bleken de broodjes te missen. Een dikke teleurstelling. Ook missten we iets van saus door de pasta carbonara, dit was vrij droog. De pasta van de Wachtkamer was wel erg lekker. We zouden de volgende keer niet de carbonara weer bestellen.. ook erg jammer van de broodjes!

Roelie
12 August 2020

De pizza was heerlijk

Dijk
10 August 2020

Eten was nu echt koud en ook nog iets vergeten

TC
10 August 2020

Alles was doorweekt van vet/olie dus moesten eerst alles schoonmaken alvorens te kunnen eten. Dit mag de bezorger zich aanrekenen.

Robert
7 August 2020

Perfect!

Laura
6 August 2020

Prima eten, patat had wel wat meer zout mogen hebben en de lahmacun was een beetje te zacht

Bruinsma
31 Juli 2020
Daniel
29 Juli 2020

Weer een super héérlijk Calzone besteld. Zoals altijd voortreffelijk ,goed gevuld, en razendsnel bezorgd. TOP,!!!!!

Jassi
28 Juli 2020

De beste shoarmazaak van Groningen. De broodje shoarma xl is een aanrader. Veel vlees en knapperig pitabroodjes.

Jucel
26 Juli 2020

Kapsalon waren met verbrand vlees

Daniel
18 Juli 2020
Bier
15 Juli 2020
Tineke Klompstra
10 Juli 2020

jullie hebben een auto maar toch 3kwartier telaat en het eten was koud wou je lekker eten met je verjaardag ik vond er niks aan

Bier
9 Juli 2020

Cookie dough vergeten en pizza dimama niet conform opgave ( geen pepers)

sana
8 Juli 2020

lekker eten en een goede service

Jassi
8 Juli 2020

De beste cafetaria van Groningen. Pizza's, pasta's, lasagne's en snacks bestel ik altijd hier. En het wordt ook nog snel bezorgd. Mijn vaste cafetaria.

Carmen
6 Juli 2020

Ik bestel een pizza kaas salami, binnen 15 min zijn ze er. Hele erge dunne pizza wat niet vult, ook nog zonder kaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E Kleve
4 Juli 2020

Zag er weer goed uit

Anoniem
30 Juni 2020

Bestelling was op tijd. Voldoende kifilet gehad, die was helaas iets droig. Verder pizza en kapsalon waren goed

Jack
30 Juni 2020

Bestelling incorrect

Calzone-Fan
29 Juni 2020

De calzones zijn zĂł perfect van smaak en voorbereiding, die zijn hier momenteel vĂĄste prik! HĂ©lemaal met de kortingsdagen! Dank voor het heerlijke smullen!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniel
25 Juni 2020

SUPER héérlijk zijn de Calzones. Kan het iedereen aanraden, goéd gevuld en lekker spicy. Voor herhaling vatbaar.

Jassi
25 Juni 2020

De beste cafetaria van Groningen. Met de beste pizza's, pasta's en lasagne's. Ook met een supersnelle bezorging

Bruinsma
24 Juni 2020
Monique
24 Juni 2020

Het was weer heerlijk. Jammer genoeg niet zo rijkelijk belegd als anders.

willem
23 Juni 2020

zeer goed

Bruinsma
11 Juni 2020

De kip was ietjes te pittig.

Bruinsma
9 Juni 2020
Ruud de Lange
4 Juni 2020

Top. Mooi op tijd en erg lekker (zoals gewoonlijk)

Anoniem
31 Mai 2020

WAUW! Wat hebben wij genoten van de Basic en Siciliana Calzones van De Wachtkamer. Het was simpelweg smullen geblazen!!! De vegetarische was helaas niet aan mij besteed, kwestie van smaak zeg ik dan. Maar de daarvoor genoemde 2 zijn zéér, zéér zeker voor herhaling vatbaar. Weet je wat, nu ik het er toch over heb, ik denk dat ik maar weer eens ga bestellen via de site :-) :-) :-) #Superb #Calzone #DeWachtkamer #Wachtkamer #Supersnel #SuperService #TevredenKlant #VasteKlant

henk
29 Mai 2020

Uitgebreid menu. Vlotte en correcte bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin Rezelman
26 Mai 2020

Snel. Lekker .goed prijs kwaliteit verhouding.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

cj
25 Mai 2020

de pizzas zijn echt erg goed, niet een dikke maar een perfecte bodem ook. en super snel geleverd

Thomas
25 Mai 2020
Anoniem
20 Mai 2020

Het Heeft Weer Heerlijk Gesmaakt! Dank De Wachtkamer!

Rene
18 Mai 2020
José Bos
12 Mai 2020

Het was heerlijk, spareribs waren super. Pizza smaakte goed en de doner met sla en patat was ook zalig. De bakjes saus mochten wel ietsje groter, maar wij zijn dan ook echte saus etersâ˜ș

Feikens
9 Mai 2020

Prima pizza's, precies op tijd klaar zoals gewenst

Martin Rezelman
8 Mai 2020

Snelle en vriendelijke bezorging. En ja t eten ook zalig. Kom elke keer toch weer bij de wachtkamer uit . Prijs goed eten goed service goed. Wat wil je nog meer.

Johnny
1 Mai 2020

friet en aardappel schijfjes waren lekker , de kipfilet was helaas erg droog.. bezorging was top, werd goed rekening gehouden met de huidige corona maatregelen

Dennis
30 April 2020

Heerlijk gegeten. De pasta wachtkamer met tortellini is een aanrader. Goede prijs, goede smaak en belangrijk; het eten was goed warm. Ook nadat ik het had afgehaald en thuis was; Het eten was nog steeds goed warm en daardoor goed van smaak.

Kapsalonliefhebber
29 April 2020

Voor de prijs die er wordt gevraagd vond ik de kapsalon matig. Jammer. Kwam niet heel warm aan, dat terwijl ik op vijf min afstand woon. Kan zijn dat ik op route als laatste aan de beurt kwam. Heb vaker besteld hier maar dan kippenvleugels en die waren overheerlijk maar daar gaat deze recensie niet over.

Bruinsma
28 April 2020
Anoniem
25 April 2020

Ook in deze barre tijden heeft het wederom voortreffelijk gesmaakt!

Jonnie
24 April 2020

Snel bezorgd, pizza's wat flauw van smaak maar verder wel ok

Sanne
24 April 2020

Pizza had wat langer in de oven gekund, was niet heel warm en kaas was ook nog niet echt gesmolten, daarnaast werkte de korting10 code niet waarmee geadverteerd werd.

E z
21 April 2020

Normaal gesproken erg tevreden, bestel zeer regelmatig. De laatste paar keer wat minder, maar nog steeds op het randje van ok, dit al eens aangegeven. Gisteren was de druppel, niet contactloos ondanks aangegeven middels bericht, de wijn warmer dan het eten, eten niet wat besteld was, en dat mocht ruim 90 minuten duren op een maandagavond na 23h. Nog even gebeld na 60 minuten, van joh, zitten we al ergens in de planning, uitermate onvriendelijk aan de telefoon. Sorry jongens, maar dit kan echt niet.

J vd klok
20 April 2020

Dit keer vond ik het slecht Geen pindasaus Patat koud door een blikje fris die er bovenop lag

Nanno
18 April 2020

50% van de betelling verkeerd. Raspatat en een satekroket werden gewone patat met 5 mini loempia's. Helaas krijgen we geen 10% korting meer. Normaal altijd alles perfect.

Bruinsma
16 April 2020
Ale
15 April 2020

vriendelijk bezorger, bestelling was hier 30 minuten vroeg. grote calzone en goeie kapsalon!

Jassi
14 April 2020

De beste cafetaria en pizzeria van Groningen. Met de snelste bezorging

Bruinsma
12 April 2020
Nao
11 April 2020
Bruinsma
8 April 2020
Bruinsma
7 April 2020
Jen
7 April 2020
Tc
6 April 2020

De shoarma was veel te doorgehakten en veel te kleine stukjes vlees dit keer, erg jammer want normaal is het veel beter.ook de portie was veel kleiner dan voorheen. Hopelijk is dit geen voorteken voor de toekomst want voorheen altijd zeer tevreden .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H.J. de Jong.
5 April 2020

Om 18.53 uur bericht dat maaltijd is onderweg! Dat heeft dan !/2 uur geduurd!!!??? Waarschijnlijk verkeerd gereden.?? Eten was allemaal koud... wel eens koude patat gehad??? niet te eten..!! In de internet advertentie staat dat je 10% korting krijgt... Ondanks reacties ...NU AL DRIE KEER BESTELD... maar GEEN KORTING !!!! Ze moeten die advertentie wijzigen!! of inderdaad korting geven..!!! Dit is oplichting...!!! AL 25 jaar klant... !!!! wordt GEEN 26 jr..

Natty
4 April 2020
Joop
2 April 2020

Bezorger hield zich niet aan de huidige bezorgregels.

Bruinsma
1 April 2020
saran
25 MĂ€rz 2020

Pizza was te vet en deeg was niet goed doorbakken. Helft van een van de pizzas was omgeslagen in de doos op aankomst.

Bruinsma
24 MĂ€rz 2020
Bruinsma
24 MĂ€rz 2020
Naty
21 MĂ€rz 2020
Aswin Vos
19 MĂ€rz 2020

Ruime portie sparen ribs. Tip is wel om de opmerkingen te lezen..

Naty
18 MĂ€rz 2020
Nan
14 MĂ€rz 2020
Esmée
12 MĂ€rz 2020
H.J. de Jong.
12 MĂ€rz 2020

Ben al meer dan 25 jaar vaste klant! Ik heb een notitie/vraag bijgevoegd, Waarom ik geen 10% korting meer krijg? TOTAAL GEEN REACTIE....? Verder commentaar overbodig denk ik..!

Rene
11 MĂ€rz 2020
Pascale Kruize
10 MĂ€rz 2020

De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Het eten was heel lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maurits Ambergen
26 Februar 2020

Ik had een kapsalon besteld maar ik kreeg een grote friet! Zat helemaal geen vlees in.

J. de Boer
24 Februar 2020

Lang wachten op een bezorging die lauw wordt aangeleverd en waar de döner aan één kant vh bakje ligt en de patat aan de andere. Het is altijd weer een verrassing hoe de kapsalon er uitziet bij de Wachtkamer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

alex
24 Februar 2020
Arnout
22 Februar 2020

Lekker grote porties, heel gul met de patat. Burger een beetje smakeloos. Ze waren alleen wel erg laat met de bezorging ookal had ik al anderhalf uur van tevoren besteld. Voor de rest altijd goede service gehad, ook met Casa Nostra.

Stan
16 Februar 2020
John
11 Februar 2020
E.Kleve
6 Februar 2020

Eten was goed maar ik denk dat jullie beter naar de bezorgtijd moeten kijken. als ik eten bestel voor 20.15 uur dan komt het om 19.15 uur bij mij. dit is al vaker gebeurd. dus hoop dat het de volgende keer beter gaat.

tevreden
4 Februar 2020

goed eten, hadden voor 10 over besteld en het was stipt op tijd.

zwanet ter heide
1 Februar 2020

de pizza was hard en zag er niet smakelijk uit. Niet gewend van jullie

Bruinsma
27 Januar 2020
Roy Bardewee
26 Januar 2020

De bezorging was vrij snel, alleen jammer dat het broodje kroket en de frikandellen lauw waren. De kaassouflé was wel warm. U kunt mij bereiken op 06-14399405

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nanno
24 Januar 2020

Denk dat het druk was gisteren. Alles was lauw en de bezorger was 35 minuten onderweg ipv normaal 15 minuten. Blijf het vreemd vinden dat je GEEN Ras zonder, met mayonaise, pindasaus of stoofvlees kan bestellen. Zowel op de site als in de app.

Johan
20 Januar 2020

Laatste x patat koud omdat ze de blikjes drinken in de zelfde tas doen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lex Bakker
20 Januar 2020

goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Melishoek
6 Januar 2020

Echt snelle bezorging en eten was heerlijk!

R. E. de Wit
30 Dezember 2020

. . .

TC
26 Dezember 2019

Prima eten erg veel en op tijd bezorgd. Zeker aan te raden.

Bruinsma
25 Dezember 2019

De pizza was heerlijk, knapperige korst en heerlijke zachte en dunne bodem, perfect!

Nao
22 Dezember 2019

Snel, Lekker, Warm - Top!

Bruinsma
20 Dezember 2019
Nao
16 Dezember 2019
Miqlos
12 Dezember 2019
E. de Vries
9 Dezember 2019

Alleen de gebakken aardappelen waren goed. Het vlees kon zo de container in, smaakte nergens naar en was niet eens gekruid. Nog nooit zo iets slechts gehad van jullie en de reactie aan de telefoon was nog bedroevender. Bestel bij jullie niets meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nao
6 Dezember 2019

Was weer heerlijk en snel bezorgd..

Jer
3 Dezember 2019

De patat was goed. Had aan gegeven sla apart van het broodje maar zat er toch op en broodje was half uit elkaar gevallen bij het uitpakken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nanno
1 Dezember 2019

Alles weer lekker en snel gekregen.

Bruinsma
30 November 2019
Melvin
23 November 2019
Pj
20 November 2019

Het broodje kebab was heel slap en nat. De rest was goed

Jet
20 November 2019

Snel en lekker!

...
19 November 2019

Heb anderhalf uur op mijn koude eten moeten wachten

Michel
18 November 2019

Beide pizza's waren super lekker. Perfecte bodem ook

C. Bruinsma
13 November 2019

Heerlijke pizza, en lekkere dunne bodem en krokante korst