Beoordelingen van De Wachtkamer Groningen

Recente recensies

4.0
Andre Doddema
12 oktober 2021

Kapsalon was helemaal goed!

Oostman
11 oktober 2021

Eten nagenoeg koud. Verkeerde levering en na zeker een uur wachten eindelijk het eten kunnen omruilen! Voorlopig maar niet meer laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
10 oktober 2021

Ik had geen pepers op mijn pizza gevraagd en wat krijg ik wel pepers op mijn pizza .. ik kan niet tegen heet op mijn eten dus weg pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
6 oktober 2021

Meest waardeloze kapsalon ooit! En de pizza was verbrand!

De Boer
29 september 2021

Het duurde bijna 2 uur voor mijn bestelling bezorgd werd. Keihard en koud. Niet te vreten

Miqlos
27 september 2021

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
27 september 2021
Lisa
24 september 2021
M.
14 september 2021

Heerlijke burger!

Andre Doddema
13 september 2021

Kapsalon was echt kneiterchill! Beste bak vol, goeie kaas ook, vers groen en ook de rest zeker prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tini
11 september 2021

Super bezorging! 1 ster voor het restaurant omdat ze de fooien in eigen zak steken ipv die aan de bezorgers uit te betalen 1 ster voor bezorging omdat die sterren ook naar de wachtkamer gaan en niet naar de bezorgers De bezorgers zijn te gek, super vriendelijk, letten goed op, geven een glimlach als ze bezorgen en ze letten goed op de bezorg instructie

Tini
11 september 2021

Weer een bestelling waar de bezorger blijkbaar geen fooi krijgt. Ik heb een beoordeling geschreven over de fooi, ik heb het restaurant er een bericht over geschreven en ik heb zelfs bij de opmerkingen een melding gemaakt dat de fooi voor de bezorger is en niet voor de baas. Ik schrijf 1 ster bij bezorging omdat het niet klopt. De bezorger was erg snel, vriendelijk en correct! Wederom een bezorger die fooi loos vertrokken is. Geen cash in huis en ik hoopte zo erg dat hij de ideal fooi wel zou krijgen. Ik heb hem voor volgende keer een extra fooi toegezegd, maar daar heeft ie nu niks aan, zn werk goed gedaan (vriendelijk, rustig, netjes) en er geen extra cent aan overgehouden

Tini
11 september 2021

Bezorging is altijd super vriendelijk en netjes en ze letten ook op de bezorg instructie. Voedsel is prima, geen technisch hoogstandje, maar je krijgt waar je voor betaalt 1 ster omdat ik keer op keer hoor dat de bezorgers geen fooi krijgen. De fooi die je vooraf betaalt gaat in de zak van de baas. Niet oke

Jassi
1 september 2021

Nog steeds de beste pizzeria van Groningen. Ben inmiddels verhuisd naar de andere kant van de stad,en er wordt nog steeds super snel bezorgd. En de pizza's zijn veel beter dan domino's of new york pizza's

Michel
25 augustus 2021

Dikke prima. Drie lekkere pizza's in 35 naar de andere kant stad. Netjes

Janneke
20 augustus 2021
A
20 augustus 2021
Marloes D
18 augustus 2021

Het eten was goed en na 20 minuten al bezorgd.

Rene
5 augustus 2021

"Goed genoeg" maar niets om over naar huis te schrijven. Flauwig.

G
4 augustus 2021

Goed eten, betaalbaar en een prima bezorging

Suze
2 augustus 2021
JC
2 augustus 2021

Eerste maal besteld, niet slecht omdat de patat te slap was en de shoarma rol niet krokant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
1 augustus 2021

Mijn complimenten!! Aan de late kant besteld, en toch netjes geleverd! Heel fijn, dank jullie wel, het was heerlijk, en snel en vriendelijk geleverd! Toppers zijn jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre Doddema
15 juli 2021

Prima genoten

Harm
12 juli 2021

Pizza afgehaald 5€, prima prijs kwaliteit verhouding

Marijn
9 juli 2021

Prima eten en snel bezorgd

Jassi
5 juli 2021

De beste pizzeria van Groningen. Pizza's met lekkere ingrediënten en goed belegd. En een hele snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. Mijn vaste pizzeria van Groningen.

Jassi
9 juni 2021

De beste pizzeria van Groningen. Met de beste aanbiedingen.

Melissa
5 juni 2021
Simon
2 juni 2021

Pizza was koud, niet eens lauw en kon de wachtkamer niet bereiken.

Andrew Oosthout
27 mei 2021
..
26 mei 2021

De bezorger was de drinken vergeten. Er werd vertelt dat gelijk de bezorger er weer aan kwam dit heeft langer dan 20 minuten geduurd. Het was is maximaal tussen de 5 en 10 min. Rijden

Nan
23 mei 2021

Nieuwe website Maar helaas werkt de korting10 nog steeds niet.

Andre
19 mei 2021

Prima kapsalon! Met goed gebakken frieten en degelijke knoflooksaus. Voor herhaling vatbaar.

John
18 mei 2021
Eric
15 mei 2021

Was weer lekker!! Snel bezorgd, klasse!!

Eric
15 mei 2021

Was weer lekker!! Snel bezorgd, klasse!!

leen
13 mei 2021

snelle service

Mariana
13 mei 2021

Nice Nice Nice, zoals altijd lekker gegeten! Snel bezorgd, prima plek voor een late night snack!

Rene
5 mei 2021

De shoarma-schotel is echt "een schotel" geworden en dat levert minder goede, enigzins slappe aardappelschijfjes op nu alles bij elkaar zit. Ook geen broodje meer, maar dat is OK.

Jeroen
27 april 2021

Het eten was super goed.

Willem Alexander
27 april 2021

Geen ras patat meer? Opzoek naar een ander dan maar.

P. J. Joosten
14 april 2021

Omdat er weinig tijd was om te eten snel 3 Pizza,s besteld. In de 1e instantie voor 18:30 uur, maar toen ik belde of het ook mogelijk was dat de bestelling zo snel mogelijk kon vanwege werk, kwamen de Pizza,s al om 18:00 uur!! Geweldig wat een Service. Pizza,s waren warm, vers en Lekker!!

Eric
13 april 2021

Lekkere pizza’s gehad!! Snel en kwalitatief goed bezorgd! Top!

Inki
10 april 2021

Het was lekker en snel bezorgd

Dani
3 april 2021

All fine!

Andrew Oosthout
2 april 2021
Andrew Oosthout
30 maart 2021

Lekker en snel bezorgd

Eric
28 maart 2021

5 sterren gebaseerd op eerdere bestellingen, deze viel wat tegen... het was een beetje koud... ik zag ook dat jullie het vrijwel direct hadden bereid maar de status “onderweg” was wel een half uur tezien... Niet gewend! Maar ik hoop dat het een incident was! Kan gebeuren! We hebben het zelf een beetje warm gemaakt en dus toch nog lekker gegeten! Dank! 5 sterren blijven staan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
22 maart 2021

Zeer snelle levering en lekker gegeten. Als het aan mij lag dan deed ik wat meer kruiden op het vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miqlos
21 maart 2021
Remko
18 maart 2021

Levering duurde vrij lang waardoor de snacks niet erg warm met waren. Bij het bestellen werd gemeld dat ik de code "korting10" moest invullen voor 10% korting. Toen ik dat deed kreeg ik de melding dat dit niet meer geldig was. Op mijn opmerking daarover is geen enkele reactie gekomen.

Rene
17 maart 2021

Prima zoals altijd, en ruim genoeg.

Jassi
15 maart 2021

De beste shoarmazaak en pizzeria van Groningen. Deze pizza's zijn veel beter dan die domino's, new york pizza's en papa john's

Jassi
15 maart 2021

De beste shoarmazaak en pizzeria van Groningen. Ik heb gisteren doner besteld en werd binnen 15 min bezorgd. Vandaag pizza besteld en werd ook binnen 15 min bezorgd. En een super vriendelijke bezorger. Kwaliteit van het eten is goed. Meer dan goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stije
14 maart 2021

Had om 0:55 besteld en ze sloten 1:00 dus beetje een rot streek van ons, maar bezorging was alsnog snel en eten was goed.

Eric
1 maart 2021

Zoals altijd is het eten lekker! En supersnel bezorgd! Vriendelijke (volgens mij nieuwe) bezorger! Ga zo door zou ik zeggen!!

M. Ahmed
28 februari 2021

Vandaag een kipschotel speciaal besteld en ze stonden binnen 15 a 20 min. al voor de deur. Erg opmerkelijk gezien het normaal gesproken zeker 45 minuten tot een uur duurt voordat je eten er is (wat eigenlijk vrij normaal is op een zondag). Pas bij het openen van het eten zag ik waarom ze zo snel bij mij waren: - De kip was gewoon overduidelijk overgebleven kip van gisteren (of zelfs eergisteren) in stukjes gesneden en opgewarmd! - De "gebakken" groentes waren half rauw (te kort gebakken omdat de kip al gaar opgebakken werd). - Pita broodje was aan 1 kant verband dus weg moeten gooien. De kip was zo droog en onsmakelijk dat ik het na een paar happen al weg moest gooien. Uiteindelijk alleen maar de aardappeltjes en salade gegeten. Erg jammer, bestel regelmatig bij hun en meestal is het gewoon goed, zo heel af en toe zit er een "missertje" tussen maar dat kan en mag natuurlijk, maar dit was wel erg gortig nu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margareth
26 februari 2021

Heerlijke kapsalon

Margareth
24 februari 2021

Zoals altijd...Zalige puzza

Jory
22 februari 2021

Very tasty and good portions

Anna
21 februari 2021

We hebben bijna twee uur gewacht op de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
16 februari 2021

Het eten was heerlijk en goed warm en een snelle bezorging! Ook een vriendelijke bezorger. Dankjewel

Anoniem
15 februari 2021

Snelle bezorging, eten was heerlijk. Heel fijn dat mijn aanpassing in de opmerkingen werd gelezen en aangehouden. Veel restaurants lezen de opmerkingen namelijk niet. 10/10 voor de wachtkamer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margareth
10 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's😋

leen
9 februari 2021

Alles was goed behalve het bakje pindasaus koud en zo dun als water

Am
7 februari 2021

Bijna twee uur moeten wachten op me bestelling en het eten was helemaal koud en heel vettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flop
7 februari 2021

Prima eten heerlijk en op tijd ondanks de sneeuw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Popo
3 februari 2021

Prima

Jass
1 februari 2021

Het eten was lekker en optijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
27 januari 2021

Bestelling klopte niet, had 1 raspatat speciaal en normaal speciaal besteld, en kreeg 2 normaal patat speciaal met heel weinig ui. Eten was ook koud ken komen door de afstand

Nanno
27 januari 2021

Lekker snel en lekker warm

Cis
26 januari 2021

Heerlijk🤗🤗🤗

Mout
18 januari 2021
R.wensel
16 januari 2021

Kapsalon kip was perfect vandaag!

Lex Bakker
14 januari 2021

Was weer eens goed lekker

Steward
14 januari 2021

Mijn calzone was zwart/verbrand aan de boven kan en dat duurde een uur voordat jij bezorgd werd. Zijden wel dat ik een nieuwe pizza kreeg de volgende keer.

Anoniem
13 januari 2021

Op een woensdag laat in de avond besteld. Zou vermoedelijk niet druk moeten zijn maar desondanks duurde het enorm lang voordat het aan kwam. M'n kapsalon was nog maar nauwelijks warm, maar m'n friet was al zo lauw dat ze het echt niet meer te eten was

Sher
12 januari 2021

Keer op keer teleurstelling, is het niet het eten is het wel de bezorging & hoe ze met je omgaan

TC
10 januari 2021

Was perfect lijkt wel of het een product verbetering heeft gehad. ( shoarmaschotel) alleen jammer dat ze 1 Knoflooksaus waren vergeten maar het uitstekende eten maakte dat bij deze goed.

Sher
30 december 2020

Het eten smaakte nergens naar. Het zag er harstikke droog uit en super koud Ook kreeg ik de bestelling niet zoals ik gevraagd had & de bezorger was super onbeschoft geen manieren gewoon! Ik bestel hier wekelijks maar dit keer was het zo slecht en bezorger zo inbeschoft ik bestel hier NOOIT MEER!

Jansma
25 december 2020

Het eten was niet meer warm genoeg. Waarschijnlijk kwam dat doordat de bezorger het niet kon vinden

elzinga
24 december 2020

eten was er snel en nog goed heet

Marijn
22 december 2020

Bezorging was mooi op tijd. Beef angus burger erg lekker maar deze was wel erg afgekoeld helaas,. Verder helemaal prima!

Marijn
22 december 2020

Na 1,5 uur was mijn eten er pas. Hartstikke koud. Erg jammer want ik heb ook goede ervaringen met de wachtkamer

Nanni
22 december 2020

Eten was koud

cj
18 december 2020

lekker ,snel en aardige bezorging

Melvin
18 december 2020

Wacht nogsteeds op me chocomelk plus twister .

chris
23 november 2020

zoals altijd dikke prima...super lekker...super snel...aardige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linde
19 november 2020

Lahmacun was koud en de lasagne was enorm vet. Er ontstond een hele laag olie/vet boven op de lasagne tijdens het eten en het droop er van af aan de bovenkant bij het openen.

Roelie
19 november 2020

Er zaten haren op de pizza

***
19 november 2020
Theo
17 november 2020

Was heerlijk! Goed heet en rijkelijk belegd.

PHW
12 november 2020

Afgelopen dinsdag een bestelling geplaatst en betaald. (ordernummer:MO1968481M8FV21K) Vervolgens duurde het wel erg lang en maar eens gebeld. Er werd herhaaldelijk niet opgenomen en eenmaal terug op de site zou er plots sprake zijn van een verbouwing en was er ook niets meer te bestellen, terwijl enkele minuten daarvoor er net als anders gewoon besteld kon worden. De wachtkamer heeft zelf nog niet de moeite genomen contact op te nemen voor hoe op te lossen, dus zal zelf maar s contact opnemen. In principe altijd prima ervaringen met de wachtkamer en ben benieuwd hoe soepel ze dit gaan oplossen. Wat mij betreft of geld terug, of een tegoed voor een volgende bestelling.

Djamilla
10 november 2020

Had besteld via de site was de wachtkamer niet eens open pff

Dijk
10 november 2020

Ik wil mijn geld terug want hebben niks gekregen en er was niemand bereikbaar en het pand was gesloten

Chris
10 november 2020

Ik heb wel betaald maar niets ontvangen. 9x gebeld maar nummer is buiten gebruik. Geen e-mailadres of andere manier van contact opnemen beschikbaar.

BoZeis
5 november 2020

Het eten was heerlijk! De kruiden over de patat en aardappeltjes zijn een dikke aanrader!!!

Victor
31 oktober 2020

Waren normaal vrij enthousiast over de Wachtkamer, tot vanavond. Ongeveer twee uur gewacht op ons eten. Kan gebeuren in geval van drukte(?). Maar niemand die de telefoon op neemt? Ongeveer 20 keer geprobeerd maar meteen voicemail. Op Thuisbezorgd stond dat het restaurant niet gesloten was voor bezorging, dus na 2 uur maar de keuze gemaakt iets anders te bestellen. Je raadt het niet, kwartiertje later komt er een bezorger met de bestelling. Bezorger wist natuurlijk van niks en kon niet vertellen waarom het twee uur moest duren om twee patat, kroket en een frikandel te bezorgen, een frikandel die zo verpakt was 😅. Helaas geen wachtkamer meer voor ons..

cj
25 oktober 2020

de wachtkamer is qua kwaliteit enorm verbeterd. er is genoeg keuze, is niet te duur en de bezorging is aardig en netjes

Frank
21 oktober 2020

3 calzones besteld en daar erg tevreden over, heerlijke pizza’s die in “no time” bezorgd waren. Top !, bedankt. Mvrgr, Frank.

Floor
20 oktober 2020
MannekePis
19 oktober 2020

Ik kon eerder een recensie schrijven dan dat de daadwerkelijke bestelling was bezorgt. Kan er mee te maken hebben dat het op een zondag was maar ik heb 4 uur moeten wachten. De communicatie over de lange bezorgtijd was niet optimaal. De bezorger had wel een vriendelijke glimlach.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huesken
18 oktober 2020

Alles weer prima. Alleen de pindasaus was zuur. Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeniffer
17 oktober 2020

Broodje van de shoarma was aangebrand daardoor keihard heb niet lekker gegeten. Patat was wel lekker

Lolita
16 oktober 2020

Goeie en snelle bezorging

Wesley
15 oktober 2020
jj
14 oktober 2020

Vlammetjes waren niet goed, de rest van de bestelling was top.

Alex
8 oktober 2020
NietGewacht
6 oktober 2020

Bestelling geplaatst op maandagavond om 19:00, om op te halen om 19:30. Bestelling lag klaar bij binnenkomst om 19:30. Bestelling was compleet, pizza was warm bij thuiskomst, het blikje drinken koud. De pizza was wel aardig, knoflooksaus was goed. Zeker gezien de prijs op maandag, kom ik hier nog wel eens terug.

Jassi
4 oktober 2020

De beste shoarmazaak van Groningen. De broodje shoarma xl is een aanrader. Een super snelle bezorging en een mega vriendelijke bezorger. Dit is mijn vaste shoarmazaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
2 oktober 2020
Fiona
29 september 2020

food is not very warm anymore but delivery guy is very friendly! and also super fast! :) yummy food

Tonnie
19 september 2020

De bestelling was warm en snel geleverd. De structuur van de Berehap was erg goed, nog nooit eerder gezien. Ik eet vaak een Berehap op vrijdagavond maar deze was echt pas lekker. Ook de 2 kroketten en bitterballen vond mijn mond lekker!

Niki
15 september 2020

Snel thuis, prima op temperatuur en heerlijk vlees, wel beetje jammer dat er vrij veel zwarte stukjes tussen zaten. Heerlijk dat de patat apart zat.

Kröger
4 september 2020

Heerlijk

Tim
29 augustus 2020

Altijd optijd! En smaakt goed.

Tineke Klompstra
28 augustus 2020

Alles is heet bezorgt

Dmcinfra
23 augustus 2020
basz
21 augustus 2020

Het vet dat Patty Brard kwijtgeraakt is zat op mijn turks broodje shoarma...Aan alle kanten lekte er vet uit. Broodje was nat. Mijn maag was het er ook niet eens.

Lex Bakker
20 augustus 2020

Ik zie geen verbeter punten

Bruinsma
14 augustus 2020
abcdef
13 augustus 2020
Marilene
12 augustus 2020

Helaas, toen we de pasta kregen, bleken de broodjes te missen. Een dikke teleurstelling. Ook missten we iets van saus door de pasta carbonara, dit was vrij droog. De pasta van de Wachtkamer was wel erg lekker. We zouden de volgende keer niet de carbonara weer bestellen.. ook erg jammer van de broodjes!

Roelie
12 augustus 2020

De pizza was heerlijk

Dijk
10 augustus 2020

Eten was nu echt koud en ook nog iets vergeten

TC
10 augustus 2020

Alles was doorweekt van vet/olie dus moesten eerst alles schoonmaken alvorens te kunnen eten. Dit mag de bezorger zich aanrekenen.

Robert
7 augustus 2020

Perfect!

Laura
6 augustus 2020

Prima eten, patat had wel wat meer zout mogen hebben en de lahmacun was een beetje te zacht

Bruinsma
31 juli 2020
Daniel
29 juli 2020

Weer een super héérlijk Calzone besteld. Zoals altijd voortreffelijk ,goed gevuld, en razendsnel bezorgd. TOP,!!!!!

Jassi
28 juli 2020

De beste shoarmazaak van Groningen. De broodje shoarma xl is een aanrader. Veel vlees en knapperig pitabroodjes.

Jucel
26 juli 2020

Kapsalon waren met verbrand vlees

Daniel
18 juli 2020
Bier
15 juli 2020
Tineke Klompstra
10 juli 2020

jullie hebben een auto maar toch 3kwartier telaat en het eten was koud wou je lekker eten met je verjaardag ik vond er niks aan

Bier
9 juli 2020

Cookie dough vergeten en pizza dimama niet conform opgave ( geen pepers)

sana
8 juli 2020

lekker eten en een goede service

Jassi
8 juli 2020

De beste cafetaria van Groningen. Pizza's, pasta's, lasagne's en snacks bestel ik altijd hier. En het wordt ook nog snel bezorgd. Mijn vaste cafetaria.

Carmen
6 juli 2020

Ik bestel een pizza kaas salami, binnen 15 min zijn ze er. Hele erge dunne pizza wat niet vult, ook nog zonder kaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E Kleve
4 juli 2020

Zag er weer goed uit

Anoniem
30 juni 2020

Bestelling was op tijd. Voldoende kifilet gehad, die was helaas iets droig. Verder pizza en kapsalon waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
30 juni 2020

Bestelling incorrect

Calzone-Fan
29 juni 2020

De calzones zijn zó perfect van smaak en voorbereiding, die zijn hier momenteel váste prik! Hélemaal met de kortingsdagen! Dank voor het heerlijke smullen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
25 juni 2020

SUPER héérlijk zijn de Calzones. Kan het iedereen aanraden, goéd gevuld en lekker spicy. Voor herhaling vatbaar.

Jassi
25 juni 2020

De beste cafetaria van Groningen. Met de beste pizza's, pasta's en lasagne's. Ook met een supersnelle bezorging

Bruinsma
24 juni 2020
Monique
24 juni 2020

Het was weer heerlijk. Jammer genoeg niet zo rijkelijk belegd als anders.

willem
23 juni 2020

zeer goed

Bruinsma
11 juni 2020

De kip was ietjes te pittig.

Bruinsma
9 juni 2020
Ruud de Lange
4 juni 2020

Top. Mooi op tijd en erg lekker (zoals gewoonlijk)

Anoniem
31 mei 2020

WAUW! Wat hebben wij genoten van de Basic en Siciliana Calzones van De Wachtkamer. Het was simpelweg smullen geblazen!!! De vegetarische was helaas niet aan mij besteed, kwestie van smaak zeg ik dan. Maar de daarvoor genoemde 2 zijn zéér, zéér zeker voor herhaling vatbaar. Weet je wat, nu ik het er toch over heb, ik denk dat ik maar weer eens ga bestellen via de site :-) :-) :-) #Superb #Calzone #DeWachtkamer #Wachtkamer #Supersnel #SuperService #TevredenKlant #VasteKlant

henk
29 mei 2020

Uitgebreid menu. Vlotte en correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Rezelman
26 mei 2020

Snel. Lekker .goed prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cj
25 mei 2020

de pizzas zijn echt erg goed, niet een dikke maar een perfecte bodem ook. en super snel geleverd

Thomas
25 mei 2020
Anoniem
20 mei 2020

Het Heeft Weer Heerlijk Gesmaakt! Dank De Wachtkamer!

Rene
18 mei 2020
José Bos
12 mei 2020

Het was heerlijk, spareribs waren super. Pizza smaakte goed en de doner met sla en patat was ook zalig. De bakjes saus mochten wel ietsje groter, maar wij zijn dan ook echte saus eters☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feikens
9 mei 2020

Prima pizza's, precies op tijd klaar zoals gewenst

Martin Rezelman
8 mei 2020

Snelle en vriendelijke bezorging. En ja t eten ook zalig. Kom elke keer toch weer bij de wachtkamer uit . Prijs goed eten goed service goed. Wat wil je nog meer.

Johnny
1 mei 2020

friet en aardappel schijfjes waren lekker , de kipfilet was helaas erg droog.. bezorging was top, werd goed rekening gehouden met de huidige corona maatregelen

Dennis
30 april 2020

Heerlijk gegeten. De pasta wachtkamer met tortellini is een aanrader. Goede prijs, goede smaak en belangrijk; het eten was goed warm. Ook nadat ik het had afgehaald en thuis was; Het eten was nog steeds goed warm en daardoor goed van smaak.

Kapsalonliefhebber
29 april 2020

Voor de prijs die er wordt gevraagd vond ik de kapsalon matig. Jammer. Kwam niet heel warm aan, dat terwijl ik op vijf min afstand woon. Kan zijn dat ik op route als laatste aan de beurt kwam. Heb vaker besteld hier maar dan kippenvleugels en die waren overheerlijk maar daar gaat deze recensie niet over.

Bruinsma
28 april 2020
Anoniem
25 april 2020

Ook in deze barre tijden heeft het wederom voortreffelijk gesmaakt!

Jonnie
24 april 2020

Snel bezorgd, pizza's wat flauw van smaak maar verder wel ok

Sanne
24 april 2020

Pizza had wat langer in de oven gekund, was niet heel warm en kaas was ook nog niet echt gesmolten, daarnaast werkte de korting10 code niet waarmee geadverteerd werd.

E z
21 april 2020

Normaal gesproken erg tevreden, bestel zeer regelmatig. De laatste paar keer wat minder, maar nog steeds op het randje van ok, dit al eens aangegeven. Gisteren was de druppel, niet contactloos ondanks aangegeven middels bericht, de wijn warmer dan het eten, eten niet wat besteld was, en dat mocht ruim 90 minuten duren op een maandagavond na 23h. Nog even gebeld na 60 minuten, van joh, zitten we al ergens in de planning, uitermate onvriendelijk aan de telefoon. Sorry jongens, maar dit kan echt niet.

J vd klok
20 april 2020

Dit keer vond ik het slecht Geen pindasaus Patat koud door een blikje fris die er bovenop lag

Nanno
18 april 2020

50% van de betelling verkeerd. Raspatat en een satekroket werden gewone patat met 5 mini loempia's. Helaas krijgen we geen 10% korting meer. Normaal altijd alles perfect.

Bruinsma
16 april 2020
Ale
15 april 2020

vriendelijk bezorger, bestelling was hier 30 minuten vroeg. grote calzone en goeie kapsalon!

Jassi
14 april 2020

De beste cafetaria en pizzeria van Groningen. Met de snelste bezorging

Bruinsma
12 april 2020
Nao
11 april 2020
Bruinsma
8 april 2020
Bruinsma
7 april 2020
Jen
7 april 2020
Tc
6 april 2020

De shoarma was veel te doorgehakten en veel te kleine stukjes vlees dit keer, erg jammer want normaal is het veel beter.ook de portie was veel kleiner dan voorheen. Hopelijk is dit geen voorteken voor de toekomst want voorheen altijd zeer tevreden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.J. de Jong.
5 april 2020

Om 18.53 uur bericht dat maaltijd is onderweg! Dat heeft dan !/2 uur geduurd!!!??? Waarschijnlijk verkeerd gereden.?? Eten was allemaal koud... wel eens koude patat gehad??? niet te eten..!! In de internet advertentie staat dat je 10% korting krijgt... Ondanks reacties ...NU AL DRIE KEER BESTELD... maar GEEN KORTING !!!! Ze moeten die advertentie wijzigen!! of inderdaad korting geven..!!! Dit is oplichting...!!! AL 25 jaar klant... !!!! wordt GEEN 26 jr..

Natty
4 april 2020
Joop
2 april 2020

Bezorger hield zich niet aan de huidige bezorgregels.

Bruinsma
1 april 2020
saran
25 maart 2020

Pizza was te vet en deeg was niet goed doorbakken. Helft van een van de pizzas was omgeslagen in de doos op aankomst.

Bruinsma
24 maart 2020
Bruinsma
24 maart 2020
Naty
21 maart 2020
Aswin Vos
19 maart 2020

Ruime portie sparen ribs. Tip is wel om de opmerkingen te lezen..

Naty
18 maart 2020
Nan
14 maart 2020
Esmée
12 maart 2020
H.J. de Jong.
12 maart 2020

Ben al meer dan 25 jaar vaste klant! Ik heb een notitie/vraag bijgevoegd, Waarom ik geen 10% korting meer krijg? TOTAAL GEEN REACTIE....? Verder commentaar overbodig denk ik..!

Rene
11 maart 2020
Pascale Kruize
10 maart 2020

De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Het eten was heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurits Ambergen
26 februari 2020

Ik had een kapsalon besteld maar ik kreeg een grote friet! Zat helemaal geen vlees in.

J. de Boer
24 februari 2020

Lang wachten op een bezorging die lauw wordt aangeleverd en waar de döner aan één kant vh bakje ligt en de patat aan de andere. Het is altijd weer een verrassing hoe de kapsalon er uitziet bij de Wachtkamer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

alex
24 februari 2020
Arnout
22 februari 2020

Lekker grote porties, heel gul met de patat. Burger een beetje smakeloos. Ze waren alleen wel erg laat met de bezorging ookal had ik al anderhalf uur van tevoren besteld. Voor de rest altijd goede service gehad, ook met Casa Nostra.

Stan
16 februari 2020
John
11 februari 2020
E.Kleve
6 februari 2020

Eten was goed maar ik denk dat jullie beter naar de bezorgtijd moeten kijken. als ik eten bestel voor 20.15 uur dan komt het om 19.15 uur bij mij. dit is al vaker gebeurd. dus hoop dat het de volgende keer beter gaat.

tevreden
4 februari 2020

goed eten, hadden voor 10 over besteld en het was stipt op tijd.

zwanet ter heide
1 februari 2020

de pizza was hard en zag er niet smakelijk uit. Niet gewend van jullie

Bruinsma
27 januari 2020
Roy Bardewee
26 januari 2020

De bezorging was vrij snel, alleen jammer dat het broodje kroket en de frikandellen lauw waren. De kaassouflé was wel warm. U kunt mij bereiken op 06-14399405

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanno
24 januari 2020

Denk dat het druk was gisteren. Alles was lauw en de bezorger was 35 minuten onderweg ipv normaal 15 minuten. Blijf het vreemd vinden dat je GEEN Ras zonder, met mayonaise, pindasaus of stoofvlees kan bestellen. Zowel op de site als in de app.

Johan
20 januari 2020

Laatste x patat koud omdat ze de blikjes drinken in de zelfde tas doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex Bakker
20 januari 2020

goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melishoek
6 januari 2020

Echt snelle bezorging en eten was heerlijk!

R. E. de Wit
30 december 2020

. . .

TC
26 december 2019

Prima eten erg veel en op tijd bezorgd. Zeker aan te raden.

Bruinsma
25 december 2019

De pizza was heerlijk, knapperige korst en heerlijke zachte en dunne bodem, perfect!

Nao
22 december 2019

Snel, Lekker, Warm - Top!

Bruinsma
20 december 2019
Nao
16 december 2019
Miqlos
12 december 2019
E. de Vries
9 december 2019

Alleen de gebakken aardappelen waren goed. Het vlees kon zo de container in, smaakte nergens naar en was niet eens gekruid. Nog nooit zo iets slechts gehad van jullie en de reactie aan de telefoon was nog bedroevender. Bestel bij jullie niets meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nao
6 december 2019

Was weer heerlijk en snel bezorgd..

Jer
3 december 2019

De patat was goed. Had aan gegeven sla apart van het broodje maar zat er toch op en broodje was half uit elkaar gevallen bij het uitpakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanno
1 december 2019

Alles weer lekker en snel gekregen.

Bruinsma
30 november 2019
Melvin
23 november 2019
Pj
20 november 2019

Het broodje kebab was heel slap en nat. De rest was goed

Jet
20 november 2019

Snel en lekker!

...
19 november 2019

Heb anderhalf uur op mijn koude eten moeten wachten

Michel
18 november 2019

Beide pizza's waren super lekker. Perfecte bodem ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Bruinsma
13 november 2019

Heerlijke pizza, en lekkere dunne bodem en krokante korst

Jk
13 november 2019
PS
12 november 2019
Nanno
6 november 2019

Snel, warm, lekker

Jordi
5 november 2019

Bestel hier wekelijks ! Prijs kwaliteit is goed ! Ook altijd leuke actie dagen alleen de pizza’S komen soms lauw aan maar ik woon wel in een buiten wijk dus kan ik ergens begrijpen

Prisca
4 november 2019

Pizza waren erg droog en hard. Gehakt was erg zout. Alleen maar blik fruit, erg mager voor een pizza van 8 Euro.

Martin
3 november 2019

Het eten was steenkoud toen het aan kwam. Gebruiken jullie wel tassen om het warm te houden?

Emile
31 oktober 2019

Heerlijke pizza’s

C. Bruinsma
29 oktober 2019

De pizza was heerlijk, vooral de dunne bodem

C. Bruinsma
28 oktober 2019

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miqlos
28 oktober 2019
Tevreden Klant
27 oktober 2019
C. Bruinsma
25 oktober 2019

Was weer lekker

Neda
22 oktober 2019

Heerlijk pasta voor een mooi prijsje afgehaald. Goed warm en veel smaak

Jassi
22 oktober 2019

Beste cafetaria van Groningen. Lekkere schotels en snelle bezorging.

Sylvia Barneveld
20 oktober 2019

Goede kwaliteit en eten nog warm bij bezorging

Daan
15 oktober 2019

Genoten zoals altijd

Bruinsma
13 oktober 2019
Thomas
12 oktober 2019

Koude pizza en patat. Pizxa niet eens gesneden

maes
12 oktober 2019
O.J.Kloosterman
7 oktober 2019

De bezorging was op tijd maar voor de eerste keer was het eten bijna koud. Dit hebben we nog nooit gehad terwijl we al vaak bestellen bij de wachtkamer en tot nu toe alles zeer goed was. Ik hoop dat hier iets mee gedaan wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
5 oktober 2019

Bij de ingrediënten van mijn pizza was er iets mis gegaan. Dit is echter met verontschuldiging en het aanbieden van een gratis pizza soepel en professioneel opgelost. Mijn complimenten .....

C. Bruinsma
3 oktober 2019

Was lekker en goed warm

Nanno
3 oktober 2019
bo
29 september 2019
Miqlos
29 september 2019

Erg snel bezorgd. Patatten waren nog goed warm, en goed gekruid ook. Shoarma ook erg lekker. Prima broodje, lekkere saus, goeie salade. Uitstekend!

Jassi
26 september 2019

De beste cafetaria van Groningen. En een goede bezorgservice. De lamsshoarmschotel is een aanrader.

C. Bruinsma
23 september 2019

Het was lekker, jammer dat ze vergeten waren de pizza te snijden

Nanno
23 september 2019

Lekker, warm en snel bezorgd

Nicole
19 september 2019

Ben dit keer niet tevreden over het eten. De raspatat proefde en voelde alsof het veel te lang in het vet had gezeten, was hard en heel vettig. De donor broodje smaakte goed, maar er zat weinig groente op de broodje. Een beetje sla en misschien net 4 kleine stukjes tomaat. Niet de kwaliteit wie ik gewend ben.

Bruinsma
19 september 2019

het was snel geleverd en het was lekker

Nanno
18 september 2019
Rene
16 september 2019
Ruben
13 september 2019

Eten was lekker en warm, bezorger had z’n dag volgens mij niet... (kan alleen iets van ‘uuuhrch’ ofzo uit... :s

Bruinsma
12 september 2019
Anno
10 september 2019
Alex
8 september 2019

Snelle bezorging, eten was lekker, maar jammer dat er nu niet naar de opmerking is gekeken (1 mini zakje mosterd voor 2 kroketten is wel wat weinig).

Roel
7 september 2019

Snelle levering. Het eten was goed.

Rene
4 september 2019

Zeer goed, zeer snel.

Saado
1 september 2019

Snelle bezorging en lekkerste burger van heel groningen! Zeker geld waard. Top.

alex
28 augustus 2019
Dijk
27 augustus 2019
Anno
26 augustus 2019

Was weer lekker en nog snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Harder
21 augustus 2019

Sorry,maar de pizza pikant was koud bij aankomst,de randen van de pizza waren hard,ik denk er over deze ook niet meer bij jullie te bestellen.

T. Harder
20 augustus 2019

DE kwaliteit was weer van ouds,alleen vond ik de pizzas wat aan de lauwe kant,vercer was het uitstekend.

E.Kleve
19 augustus 2019

nadat de vorige keer dat mijn bestelling was mislukt nu uitstekend en top gedaan van de wachtkamer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
17 augustus 2019

Heel erg goed en lekker. Bestelling compleet en lekker warm. Vriendelijke bezorging.

Nanno
16 augustus 2019
Verpleging umcg
12 augustus 2019

Was heerlijk en snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
8 augustus 2019

Inplaats van aardappelschijfjes kreeg ik frietjes en de sparerib was zo hard als beton. Dit ben ik niet van jullie gewend

C. Bruinsma
5 augustus 2019

De pizza was heerlijk, vooral de knapperige korst.

T. Harder
2 augustus 2019
T. Harder
1 augustus 2019
Albert
1 augustus 2019

Perfecte maaltijd voor goede prijs en kwaliteit. Bezorging was ook super wordt keurig via mail op de hoogte gehouden dat bestelling onder weg is TOPPIE

T. Harder
30 juli 2019
hopman
26 juli 2019

We hadden ons eten om kwart voor 5 besteld en het zou om 6 uur bezorgt worden. Half 7 was het er nog niet, maar eens bellen telefoon wordt niet opgenomen. Kwart voor 7 toch maar heen gegaan. Ze waren pas om 6 uur open gegaan was het excuus want thuisbezorgd.nl vond het niet nodig om helemaal dicht te gaan. Nu was het in de zaak volgens mij wel 50 graden dus voor het personeel nauwelijks te doen. Het was deze dag buiten al bijna 40 graden. Dus volgende keer gewoon dicht gaan en het melden op de site.

Yvanka
26 juli 2019

Niet erg diur.en lekker lang open..snelle bezorging!!!